Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11 - MrsPip Dot Com

Wednesday, 12 December 2018

Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11

hi there, hari tu time 11.11 ada buat sale giler giler kan , tapi mrs pip tutup mata la dari membeli belah, kecuali beli belah di Karangkraf yang gila gila jual novel murah harga meletops! satu buku hanya RM1.00 sahaja ... ok fine, selected books saja, tapi selected pun memang banyak buku best!

sale Karangkraf buat beli 11 buku pada harga RM11.00 sahaja + RM11.00 postage seluruh Malaysia! memang best deal kan ... so pilih pilih buku, adalah 11 buku berjaya dibeli ... 

Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11
Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11

kali ni bukan sahaja novel yang mrs pip beli, tapi juga buku santapan rohani dan buku yang berkait dengan hobi mrs pip sebagai mak mak ni T_T

untuk novel mrs pip beli


  • Cinta kau dan aku (Siti Rozmizah)
  • Dekatnya Cinta (Aisya Sofea)
  • Ada & Hawa (Aisya Sofea)
  • Pudina Cinta (A.Darwisy)
  • Cinta Hujan Panas (Emma Maizura)


Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11
Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11

dan 4 buku santapan rohani yang mrs pip beli ialah


  • 100 Jejak Peribadi Rasulullah
  • Biografi Agung Abu Al-Hasan Ali Al Nadwi
  • Biografi Agung Dr Yusuf Al Qaradawi
  • Dasyatnya Petaka Kiamat (yang ni tercicir daripada parcel, still tunggu update dari Karangkraf)


Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11
Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11

Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11
Buku dari Karangkraf sempena MyCybersale 11.11

dan 2 buku yang berkaitan dengan hobi mrs pip sebagai mak mak kan ialah


  • 100 puding dan dessert
  • Wah Cantiknya makanan adik 
haha, lepas ni memang terjebaklah mrs pip membuat puding pasal mrs pip memang suka makan puding pun selain kek ... hoho, mcm mana mau diet ni?

hari tu sempat juga grab 10 buah novel time sale 10.10 .. yang time sale 10.10, memang beli semua novel ... dan happylah dapat tambah koleksi novel dari Lynn Dayana ...


siapa yang borong novel banyak banyak daripada Karangkrafmall, cer angkat tangan? ... siok kan dapat beli novel harga murah murah T_T

dan yes, tadi sale 12.12, memborong lagi 12 buah buku ... ada beberapa buah novel, dan beberapa buah buku santapan rohani untuk koleksi peribadi ...

cheers.

6 comments:

  1. Replies
    1. ya kah? just beli pasal teringat drama bersiri adam n hawa dulu, tp tak tengok sampai habis pun time tu...

      Delete
  2. Kebanyakan selected buku tu dah baca. Jadi tak beli la untuk 12.12 ni. Takpe la mana tau ada next sale bulan depan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang sale 12.12 ni mcm tak banyak sangat pilihan kan .. tapi beli juga beberapa buku yang kak pip tak ada lagi ... hehe.

      Delete
  3. ramai duk update shopping 1212 kat karangkraf ni...ada gak masuk kat website karangkraf ni masa 1212 tu tapi bukan jenis kaki membaca..scroll2, keluar..adeh..hihi

    ReplyDelete