10 novel harga RM10.00 sahaja dari Karangkraf Mall - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 4 November 2018

10 novel harga RM10.00 sahaja dari Karangkraf Mall

hi there, yeah sampai juga novel yang mrs pip beli dari Karangkraf Mall sempena Sale 10.10 bulan lepas ...

yang ni memang sale gila gila, bayangkan Karangkraf jual pelbagai pilihan buku pada harga RM10.00 untuk 10 buah buku! dan postage pula hanya RM10.00 flat rate untuk satu Malaysia ... mmg harga affordable sangat ...

novel ni beli pada 10/10 dan selamat sampai di pejabat pos pada 30/10 petang, dan 2/11 baru mrs pip sempat pergi ambil kat pejabat pos ...

novel dari Karangkraf

10 buah novel yang mrs pip berjaya beli ialah:-


  • Lelaki Itu Untukku (by Mazni Aznita)
  • Cinta Perisa Dia (by Lynn Dayana)
  • Cinta Pencuri Mimpi (by Lynn Dayana)
  • Awek Abang Poyo (by Ummu Wafa)
  • Suamiku Encik Sotong (by Shikin Zainal)
  • Awak Sudi Tak? (by Liza Nur)
  • Cinta Awek dan Pakwe (by Hasrudi Jawawi)
  • Papa Nak Menantu (by Hasrudi Jawawi)
  • Cinta Mou (by Nurassyi Rashid)
  • 3 Hati (by Liza Nur, Nurul Syahida, Zara Amani)


sekarang ni mrs pip tengah baca Cinta Mou, hope lepas baca ada kerajinan menulis review, muehehe...

ada sesiapa yg terjebak beli novel time sale 10.10 ni tak? korang beli buku apa, dan dah start baca tak?

hope lepas ni ada sale buku murah murah lagi ... hiks! padahal hari tu novel yang berjaya dirembat di Karangkraf tak habis baca lagi, ni ada hati nak tambah koleksi ... >>> nak tahu novel apa, klik sini <<<

have a great weekend.

cheers.

16 comments:

  1. Replies
    1. Kebetulan karangkraf jual murah ...

      Delete
  2. banyaknyaaaa mrspip borong novel! hahahaha.. kalau ekin nak baca semua ni, memang tak larat.. dulu zaman sekolah ekin suka lah jugak baca novel.. bila dah besar ni rasa kemalasan tu melanda.. isyy,, ekin kena pupuk balik nih minat membaca ni balik.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, mrs pip beli ni pun belum tau bila nak habis baca. beli time murah , borong sakan .. nanti bila ada masa, slow slow baca novel2 ni..

      Delete
  3. huhu..nak juga..apa laman webnya yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. check website karangkrafmall ... Lagi best subscribe newsletter dorang, so setiap kali ada sale, dorang bgtau thru email .. dan follow ig dorang @karangkrafmall , senang nak tau news dari dorang ..

      Delete
  4. wahhh murahnya jatuh 1 buku RM1! Harini pun ada jualan gudang tapi malas mau pergi sebab hujan haha. Bha cepat kak pip buat review nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaki buku mesti happy kalau ada jualan gudang ni, nasib bah sini teda jualan gudang buku, kalau ndak, memborong sakan kak pip ni... Review ndak tau bila la mau ditulis ni..

      Delete
  5. seriously murah giler novel, kira RM1 satu la kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa.. Karangkraf jual bundle rm10 utk 10 buah, mmg kena beli 10 buah sekaligus hari tu ..

      Delete
  6. macam mana akk beli on9?Ada no tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak pip di website karangkrafmall... google ja website tu , sure jumpa .. Mmg kena beli thru website dorang .. Beli time sale hari tu..

      Delete
  7. Jemput join Planner 2019 Giveaway hehe :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq invite, nnt kak pip joij insya allah..

      Delete
  8. Wah.. Best.. best.. Sha pun sempat borong juga..

    ReplyDelete
  9. wahhh..tak tau pulak..kalau tak, mau rembat jugak buku walaupun bukan kaki buku sangat..haha

    ReplyDelete