Genki diapers harga berpatutan di Lazada - Cerita Blog Mrs Pip

Wednesday, 19 December 2018

Genki diapers harga berpatutan di Lazada

hi there, saja nak share pasal beli diapers baby harga affordable (rasanya) yang mrs pip beli time sale 12.12 baru baru tu di Lazada ... kan sale 12.12 tu , memang banyak barang dijual pada harga menarik, lagi lagi bila ada seller yang bagi extra vouchers + free shipping!

baby nami ekceli guna drypers, so ingat nak beli drypers lah pada awalnya ... tapi bila cari punya cari, tiada seller yang bagi extra diskaun + free shipping (atau mrs pip kot yang tak jumpa kot kot ada extra diskaun)  ... 

then, ternampak diapers Genki! ni, so bila check ianya "FULFILLED BY LAZADA" , lepas tu siap bagi free shipping untuk ke alamat mrs pip sini Sabah ... wah! rasa tertarik nak beli ... 

satu kotak Genki! ada 3 pek di dalam) ni harga yang ditawarkan ialah RM79.50 untuk saiz L , lepas tu kalau pembelian melebihi RM100, dapat pula extra diskaun RM20.00 ... 

jadi mrs pip pun beli dua kotak , total dua kotak ni RM79.50 x 2 = RM159.00 , then dapat lagi extra RM20.00 diskaun, so hanya perlu bayar RM139.00 ... total semua 6 pek ... kalau RM139.00 / 6 pek , jadi 1 pek harga Genki! ni hanya RM23.17 ... 

dan satu pek tu pula, ada 62 keping diapers ... so sekeping diapers tu RM23.17 / 62 keping , harganya ialah sekitar RM0.37 sahaja ... ok la tu, kira dah murah la kan ...  
Genki diapers harga berpatutan di Lazada
Genki diapers harga berpatutan di Lazada 

mrs pip beli pada 12.12 kan, dua hari kemudian, 14.12 dah sampai kotak besar ni ... happynya bila servis penghantaran laju sungguh ...

Lazada memang tak pernah mengecewakan T_T , selalu servis penghantaran memang pantas kalau barangan yang dijual tu memang "FULFILLED BY LAZADA" ... 

tu saja nak share kat korang. eh, ada tak mak mak yang pakaikan Genki! kat anak anak korang? cer info sikit ok ke tak Genki! ni ? ni 1st time mrs pip guna brand Genki! , hope ok.

cheers.

5 comments:

  1. wahhhh.. best dpt murah camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best bila dapat harga sangat affordable cenggini.

      Delete
  2. good sharing, mrs pip..ni mak2 yg ada baby / anak yg still pakai pampers, sure suka...jimat dpt beli pampers murah..ada diskaun + free shipping lagi...

    ReplyDelete