Althea Exclusive diskaun 50% sehingga 19.12.2018 - MrsPip Dot Com

Saturday, 15 December 2018

Althea Exclusive diskaun 50% sehingga 19.12.2018

hi there, saja ja nak info yang althea ada buat sale up to 50% untuk barangan ALTHEA EXCLUSIVES ... gila gila diskaun tu ... lagi best, kalau korang ada reward points, boleh guna untuk korang dapatkan extra price reduction ... Woha!

untuk setiap pembelian RM120 dan ke atas tp kurang daripada RM180 , dapat 25% diskaun ...

dan untuk pembelian RM180 ke atas, dapat 50% diskaun ...

tapi kan secara matematiknya, better korang add to cart barang althea exclusive minimum RM180, so nnt lepas diskaun korang cuma perlu bayar RM90 ... kan?

dan kalau korang beli barang nilai RM120, dan diskaun 25% tu, sama juga kena bayar RM90 .. betul tak?

haha.


dan yang ada reward point tu, bolehlah guna , makin kuranglah korang bayar nanti kat checkout 💏

sale ni sampai 19 Dec ni saja tau .. Kot kot ada yg nak top up barang Althea Exclusive kan, I bagitau saja ...

jom shopping secara berjemaah .. Terjebak dah ni ...


ni yg mrs pip grab , total semua RM182.10, lepas tu dapatlah 50% diskaun, jadi RM91.05 , dan mrs pip kebetulan ada 23 reward point, so guna semua reward point ni utk dptkan extra price reduction ... 

lepas guna reward point tu,  mrs pip hanya bayar RM68.05 💏💏💏 ... 

hihi.

cheers.

10 comments:

  1. syok kan shopping di Althea,shopping lepastu dapat reward point lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best! kumpul2 reward dpt savings bila beli barang...

      Delete
  2. Wow.. berbaloi betul beli time diskaun.. Dahlah banyak diskaun yang diberi..

    ReplyDelete
  3. whoaaa memang berbaloi baloi kalau nak shopping althea sekarang! kc nakkk tapi haritu dah shopping 12.12 kat shoppe hhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehe.... tak pa, tunggu new year sale pula.

      Delete
  4. Wah bestnya berganda2 penjimatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. jimat bila ada diskaun, lepas tu beli buat stok tahun depan.

      Delete