Menang 8,000 Points B Infinite - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 21 November 2018

Menang 8,000 Points B Infinite

hi there, yeah happy tau mrs pip bila dapat tahu yang mrs pip tersenarai juga untuk menang B Infinite rewards sebanyak 8,000 points! bukan sikit tau 8,000 points tu, banyak bagi mrs pip, so bolehlah redeem beli barang baby Nami lagi, hehe.

Menang 8,000 Points B Infinite
Menang 8,000 Points B Infinite

korang dah check tak nama korang kot kot tersenarai kan .. so bolehlah redeem kat B infinite ... tak sangka pun nama tersenarai , tapi bila asyik lalu lalang orang up status pasal B Infinite ni, so gatal hati juga nak check, dan tup tup nama mrs pip tu hah , the lucky #57  ....



kalau yang tak tahu lagi pasal kelebihan B Infinite ni, mrs pip pernah tulis pasal kad B Infinite ni dulu ... mrs pip ni memang guna B Infinite sejak menjak selalu beli atas talian (online shopping) dan tahu boleh collect points B Card ... dulu2 B Infinite ni dikenali sebagai B Card, kemudian diubah nama kepada B Infinite ...

dan mrs pip apply kad ni senang sahaja, just apply online lepas tu kad dihantar ke alamat rumah ... senang kan nak apply , semudah abc ja ...

kalau korang nak tahu lebih cerita mengenai B Infinite ni, korang layan ja entry terdahulu mrs pip ni :-


thanks B Infinite coz pilih mrs pip sebagai salah sorang pemenang 8,000 Rewards Points ...

cheers.

7 comments: