Hadiah photography props dari lubukseni.com - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 27 September 2018

Hadiah photography props dari lubukseni.com

hi there, hari tu mrs pip tersenarai sebagai salah seorang pemenang giveaway dari blog lubukseni >>> senarai pemenang <<< so hadiah yang dimenangi ialah 10 pcs set props , design dan tema kita pilih sendiri ... dan selepas beberapa bulan diumumkan sbg pemenang (sambil nak confirm jantina baby hari tu coz balik2 scan baby asyik malu malu nak tunjuk jantina) , baru sekarang hadiah ni selamat diterima ... woha!

photography props
photography props

ekceli, mrs pip bila disenaraikan sbg pemenang tu, mmg teruja sangat coz design design props dari hasil tangan lubuk seni ni (tengok kat IG dorang) memang cantik cantik , so kira rezeki buat baby la time tu dpt menang props ni kengkonon boleh guna utk ambil gambar dgn baby ...

tapi tu lah, bila nak fikir bab tema dan design, ak juga confirmed baby dlm perut (time tu la) boy or girl .. mula mula I pilih kaler pinky pinky, nasib tak proceed design! hehe

photography props
photography props

ni ha baby yang duduk sedap dalam tummy mommy, tp beberapa kali scan asyik kepit kaki ... penat doktor nak scan confirmed kan jantina ... boy or girl ... dalam hati nak girl pasal dah ada dua boys, tapi rancangan Allah SWT tu siapa yang mampu nak lawan kan ...

dan time nak design props ni, mmg rasa "alaaaaa nanti lah design" .... sampai berbulan bulan lamanya tak proceed dgn design ... lepas dah confirmed jantina baby (tu pun sekitar 34 weeks) , baru mrs pip confirmed dgn design ...

ni tema baby boy, mrs pip pilih kaler red and orange ... dan wording tu pun pilih sendiri ... 

photography props
photography props

ni antara 5 pcs yang mrs pip guna untuk photoshoot dgn lil' Nami ... cumanya kemarin lil' Nami mcm meragam sikit, dia bad mood gitew ... maybe lil' Nami malas nak layan mommy ambil gambar la kot! hiks anak mommy ni ... baru few shoots dia dah nangis, so I is malas nak paksa2 baby kecil ni ... jadinya next time lagi la kita ambil gambar ... ambil yang lagi proper , insya allah ...

thanks lubukseni.com pilih mrs pip sebagai pemenang giveaway korang hari tu ... dan nak order props cantik cantik dari depa ni, boleh layan IG dorang kat @propsmalaysia ...

cheers.

8 comments:

  1. Best kalau ada prop mcm ni... Hari2 kalau boleh nak amik gambar.. Hehe

    ReplyDelete
  2. Alopo comel je lil nami bergambar dgn props tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nami malas nak layan mommy ambil gambar ...

      Delete
  3. So cool lil Nami, comel..
    Tahniah Mrs Pip, rezeki menang giveaway..

    ReplyDelete
  4. Nami pun tak mo pandang kamera..'malas nak layan mummy ni la..Nami lapar laaa'...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, Nami ni mmg kuat menyusu ... penat layan mommy balik2 nak ambil gambar.

      Delete