Halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp' - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 29 June 2018

Halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp'

Halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp' || hi there, hurm, bila sembang pasal nyamuk, memang menyakitkan hati bila suka suka ja nyamuk datang bertandang masuk rumah, lepas tu kesian anak anak kena gigit nyamuk, dan yang selalu jadi mangsa dalam rumah mrs pip ialah lil' Amin ... maybe darah lil' amin ni extra sweet bahh, tu yang nyamuk lagi suka gigit dia berbanding lil' Iman ... pasal mrs pip ndka tahan bau mosquito repellant yang guna elektrik tu, jaid mr.Husband cari alternatif lain macam mana mau halau nyamuk cara sihat, so terjumpa la mosquito killer lamp ni , terus beli dia biji dengan harapan ianya berkesan ... so, ini lah cara kitorang halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp' ....

Halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp'
Halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp'
'
sebiji mosquito killer lamp ni berharga RM22.86 waktu mrs pip beli online di Lazada, dan ianya free shipping dan shipped for oversea, tapi mrs pip laju saja terima barang ni, dalam seminggu barang dah sampai ! yeah ... mrs pip ganti bulb lampu biasa di ruang tamu dan ganti dengan mosquito killer lamp bulb ni ... sebenarnya dah terang terang di kotak lampu tu cetak berkesan untuk tinggi tidak melebihi 1.5 meter, tapi kalau letak rendah nanti anak anak mrs pip pula kacau, jadi mahu tidak mahu kenalah letak tinggi nun atas siling rumah T_T ...

Halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp'
Halau nyamuk cara sihat dengan 'mosquito killer lamp'

berkesan ka tidak? so-so sajalah , maybe pasal kitorang tak ikut arahan yang disarankan ... cia cia cia ... nyamuk masih lagi kelihatan datang bertandang, tapi dari segi gigitan di kulit lil' Amin, nampak berkurangan ... dan nyamuk ni datang bermusim tau, bukan setiap hari ... biasanya nyamuk datang bila hari hujan atau selepas waktu hujan ... hiks! ... takkan nak salahkan hujan pula kan pasal nyamuk dtg bertandang ... bukankah hujan membawa rezeki dari yang kuasa ?...

yang nak try guna mosquito killer lamp ni, bolehlah check di Lazada ... ni link yang mrs pip beli hari tu, harga mungkin berubah >>> link here <<< dan kalau yang suka beli online, jangan lupa guna khidmat SHOPBACK, nanti boleh dapat extra CASHBACK tau ... 

tak faham pasal SHOPBACK, boleh baca web review / tutorial mrs pip 


thanks for reading ...

cheers.

3 comments:

  1. Wah elok ni..kebetulan memang mencari aritu. Boleh suggest kat adik..

    ReplyDelete
  2. Memang sakit hati dengan nyamuk kan.

    ReplyDelete