Beli telekung Arafah di Lazada @ RM25.00 sepasang - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 9 June 2018

Beli telekung Arafah di Lazada @ RM25.00 sepasang

hi there, sekali lagi mrs pip terjebak dengan pembelian di Lazada sempena Lazada Riang Ria Sale yang berlangsung baru baru ini, 1 - 4 Jun 2018 ... ada beberapa barang yang mrs pip sempat beli, dan antara barang yang awal mrs pip terima ialah set telekung arafah ni ... ini ialah pembelian kali kedua beli telekung arafah di Lazada ... kalau hari tu beli warna kelabu, kali ni mrs pip beli warna hijau turquoise ...

Beli telekung Arafah di Lazada @ RM25.00 sepasang
Beli telekung Arafah di Lazada @ RM25.00 sepasang

kalau pembelian terdahulu, harganya RM35.00 (seller lain, harga tidak masuk harga pos) , seller tu ada nyatakan saiz XXL kalau tak silap, kali ni mrs pip beli dengan seller lain pula di Lazada ... harga lebih murah iaitu sepasang RM25.00 (tidak masuk harga pos), cumanya seller ni tak pula mention saiz apa ... mrs pip ingatkan telekung arafah ni semua satu saiz ja tau ... hiks! 

boleh klik pembelian terdahulu yang kaler grey tu DI SINI ....

Beli telekung Arafah di Lazada @ RM25.00 sepasang
Beli telekung Arafah di Lazada @ RM25.00 sepasang

once parcel ni sampai, mrs pip terus buka ... warna memang mrs pip berkenan, cumanya saiz tu sedikit kecil tau berbanding telekung yang terdahulu, tapi still mrs pip boleh muat ... kain tak singkat cuma tak cukup lebar mcm yang telekung terdahulu tu ... dan satu lagi kain sedikittttt nipis berbanding beli dengan seller terdahulu tu ... 

maybe pasal harga sedikit murah la kot, so kualiti pun kurang sedikit ... tapi still boleh digunakan dengan selesa ... maybe lepas ni mrs pip akan beli dengan seller yang dulu walaupun harga sedikit mahal ... postage untuk kedua-dua seller sama, RM5.00 untuk setiap pasang telekung ... so far postage berbaloi, tak mahal mana pun , dan dua dua seller servis pengeposan memang laju ...

korang ada shopping time Lazada Riang Raya Sale tak? korang shopping apa eh?

sebelum tu, kalau korang kaki shopping online, dan nak kan lebih penjimatan, jadi bershoppinglah melalui SHOPBACK.MY ... nak tau lebih lanjut pasal Shopback ni, boleh baca entry mrs pip >>> Kelebihan Shopping melalui SHOPBACK <<<

cheers.

4 comments:

  1. Lawa warna dia.. Harga dan kualiti kain, main peranan juga ye mrs pip..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa warna , cuma tu la nipis sedikit kainnya dr yg dulu ... beli kat lain seller

      Delete