Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 22 April 2018

Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle

hi there, ramai yang buat giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle hari tu ... di facebook ada, di IG pun ada ... mrs pip terjebak mau join giveaway tersebut di facebook, manatau ada rezeki kan, boleh lah merasa satu set COCO2U ni ... 

Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle
Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle 

syarat syarat yang dikenakan pun sangatlah mudah, share post , tag dan done comment ... eh, tak ingat kena tag kawan atau tak, muehehe ... tp simple giveaway mcm ni tak banyak syarat, mmg suka mrs pip join ...

Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle
Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle 

mrs pip join giveaway di facebook blogger cantik manis melly crayola ni ... ndak lama lepas tu, nama mrs pip kena tag .. so bila check, yeah! mrs pip terpilih salah sorang pemenang giveaway tu ... happy sangat ... nak tebus hadiah pun senang, ikut saja step yang mellya bagi ... since melly dah maklumkan lebih awal dlm giveaway tu, kalau menang, postage kena bayar sendiri, so it is ok bagi mrs pip ... nilai starter kit COCO2U ni harganya RM90.00 , tapi mrs pip dapat tebus FREE since dah menang giveaway tu kan, dan postage pun tak mahal mana ... alhamdulillah, rezeki ni :))

Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle
Menang giveaway starter kit COCO2U Nature's Miracle 

datang dalam kotak hitam yang cantik Vita Bella, dan dibungkus menggunakan bubble wrap, memang pacakaging terbaik ... kalau nak cuba product COCO2U tapi risau tak sesuai, bolehlah try starter kit ni , yang mempunyai Hydrating Cleanser 30ml, Pore Refining Tonique 30ml, Bioactive Day & Night Moisturzer, 10ml each ... 

nak guna pun senang, ikut langkah langkah di bawah ni (copy paste dari website COCO2U :-

Step 1 - Hydrating Cleanser 30ml
Directions: Pump onto wet hands and massage onto damp face skin with circular motion. Rinse off with warm water.

Step 2 - Pore Refining Tonique 30ml
Directions: Pat directly onto cleansed skin. Use after hydrating cleanser.

Step 3 (Day) - Bioactive Day Moisturiser (SPF20) 10ml
Directions: Apply to face and neck after pore refining tonique.

OR

Step 3 (Night) - Bioactive Night Moisturiser 10ml
Directions: Apply to face and neck after pore refining tonique.

nak godek godek website COCO2U? layari 


cheers.

14 comments:

  1. tahniah mrs pip..bertambah lagi koleksi skincare..makin floles la mummy yong ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni time preggy ni rajin nak jaga muka, tp tengoklah bila dah bersalin, sure terkejar2 nak jaga baby ... tak tau ada masa ke tak nak belek muka kat cermin ...

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki.
    Tahniah!!!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah mrs pip..

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah.. Murah rezeki kak pip ya. Hehe.. Semoga terus dilimpahi rezeki kak pip.

    ReplyDelete