Menang giveaway azam baru 2018 by elihjapahar - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 27 February 2018

Menang giveaway azam baru 2018 by elihjapahar

hi there, hari ni rajin pula mrs pip godek2 facebook sementara tunggu lil'armies siap mandi nak pigi sekolah ... mcm biasa, kalau buka fb mesti check notifications dulu , kot2 ada komen dr sesiapa kan ... tengok blogger opzzpinky tag nama mrs pip, eh eh apalah yg mrs pip kena tag tu, rupa rupanya ..... 


ada sesiapa yang join giveaway blogger elijapahar tak? na pemenang dah diumumkan, dan jeng jeng jeng, rezeki buat mrs pip bila tersenarai sebagai salah seorang pemenang .... terus semangat berbunga bunga 🌸🌸🌸 pagi ni menaip entry ... cia cia cia ....


yg menang boleh refer link elihjapahar DI SINI

tak sangka menang tempat pertama ... korang nak tahu tak azam tahun baru mrs pip yang menjadikan entry tu terpilih menang tempat pertama? azam tahun baru mrs pip ni biasa biasa saja, nak tahu bolehlah KLIK DI SINI  ....

since hadiah kemenangan adalah berbentuk wang tunai, dan mrs pip tahun ni mmg buat 52 weeks money challenge, so duit tu tak nak guna, nak masuk dlm duit tabungan ...

thanks elih, pilih mrs pip jadi pemenang tempat pertama, dan semoga elih sentiasa dimurahkan rezeki. dan pemenang yg lain, congrats untuk korang semua ... yg tak menang, jgn sedih sedih, korang stay tune kat blog mrs pip coz mrs pip nak buat giveaway kat blog dlmasa terdekat ni tau ...

enjoy ur day everyone,

cheers.

4 comments: