Emma Maembong cakap omputih memang menyengat! - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 26 February 2018

Emma Maembong cakap omputih memang menyengat!

hi there, emma maembong cakap omputih, memang menyengat ... pernah dengar emma cakap omputih tak? hari tu emma buat tutorial lip matte, dengar emma cakap omputih for the very 1st time, ada accent British, tapi rasanya that is emma true colors la kan since emma mix scottish, so tak heranlah kalau her english ada some sorts of British accent ... rasanya her accent tu bukan dibuat buat, that is the real emma maembong ... kalau ada yg cakap, alaaaa tu fake jer tu, tak heranlah kalau ada saja yg nak mengata ... anyway, mrs pip like emma maembong just the way she is ... dan lip matte tu yg emma tengah promote mmg sangat menarik .... nak dengar tak emma maembong cakap omputih memang menyegat tu? 


korang bolehlah terjah ig emma maembong kat www.instagram.com/emma_maembongofficial .... tak pun boleh klik terus link yg mrs pip share ni >>> https://www.instagram.com/p/Bfc-oAonICZ/

atau korang klik vid kat bawah ....


korang dah tengok tak tutorial lip matte emma maembong tu? amacam, menarik tak semua warna yang ada? mrs pip suka yang code 1 tu, warna natural ... hope dapat grab satu ....

love you emma, as always ....

cheers.

8 comments:

  1. suka sangat dia ni.. cute sepanjang masa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak pip pun rasa emma ni cute and ada sense of humor ...

      Delete
  2. Aku pun suka jugak dia ni sebab pandai bisnez..

    ReplyDelete
  3. bestnyer dengar emma speaking..x pernah dengar dia speaking kat mane2 SOCMED... hihi tp cam pelik la jugak kalo dia x pandai speaking sbb mak dia mmg omputeh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Pip pun 1st time dgr dia ckp omputih ... Tp betullah, mak dia kan scottish...so, tak heran kalau ada british accent.

      Delete
  4. fluent giler..mak dia omputih, mmg patut pun fluent..lipstick dia tu, saya prefer code 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita FS , suka yg code 1 .. Tapi x tau bila nak launch lip matte tu.

      Delete