#MYCYBERSALE bersama SHOPBACK - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 8 October 2017

#MYCYBERSALE bersama SHOPBACK

hi there,

sekarang ni semua mudah dengan ONLINE ... bukan sekadar nak beli barang, nak buat payment, even nak apply internet pun, hurmmmmm ONLINE jer .... mrs pip dulu nak apply internet, terpaksa menempuh perjalanan yang sesak, lepas tu nak cari parking satu hal lagi ...


dulu dulu, tak da parking tiket, nanti2 lah boleh bayar kan, sekarang ni kau jangan ... kau tak beli parking tiket siap siap, nanti dewan bandaraya saman parking! .... so, sebelum nak park kereta hak milik dewan bandaraya, pi lah cari pondok menjual parking tiket ...

kalau yang nak apply MAXIS, STREAMYX atau UNIFI ... hurm, korang register jerlah secara online melalui SHOPBACK ... kenapa kena melalui SHPBACK pula? ish.... macam lah korang tak tahu, SHOPBACK ni suka bagi CASHBACK ... register dari 7 Sep sehingga 31 Okt ni, dan registration korang approve, so korang dapatlah 9.0% Cashback yer ... bukan tu saja, dapat pula 1 month registration subscription PERCUMA ....


tapi, nak register ni ada Terms & Conditions ... bab ni kena BACA betul betul, kang nanti ko cakap SHOPBACK ni menipu lah pula, padahal korang tak baca T&C tu ...

1/ The packages above are serviced by KTIC, an authorized agent of Maxis, Streamyx and UniFi
2/ Customer is required to fill in complete address as subscription is based on availability of address
3/Free standard installation is included
4/ Cashback is applicable to new applications only. PLan changes for existing customers are not eligible for Cashback.
5/ One month FREE subscription will be credited to user's accounts in the form of cashback upon successful application.
6/ 2 year contract applies for each application with Maxis and Unifi.
7/ 1 year contract applies for each application with Streamyx
8/ A penalty will be imposed upon early cancellation by the internet service provider. Subject to respective internet service provider T&Cs.
9/To check on status of order, please cisit https://ktic.com.my/shopback/statuscheck.php

dah faham syarat2 nya tak? ... ok, kalau dah faham, lepas ni bolehlah apply :))


satu lagi nak bagitau, tau tak #MYCYBERSALE is coming to town soon! bermula 9 Okt sehingga 13 Okt , laman perniagaan online akan mengambil bahagian untuk menjayakan #MYCYBERSALE ni, antaranya termasuklah LAZADA, ZALORA, 11th Street, Qoo10, Fave dan banyak lagi ....

dah lah diskaun semua hebat2 time tu, tapi tunggu kejap .... korang kalau nak beli belah nanti, jangan DIRECT pi laman web tersebut, let say nak beli barang kat ZALORA, jangan klik laman web ZALORA, tapi korang guna laman web SHOPBACK yang akan DIRECT korang ke laman web ZALORA .... kenapa pula kena melalui laman web SHOPBACK? .... korang jangan tak tau, kalau guna SHOPBACK, korang akan dapat EXTRA penjimatan melalui CASHBACK ....

macam LAZADA, boleh dapat cashback up to 11%, Zalora  up to 2%, 11th Street up to 2.0%, Qoo10 up to 4.0%, Fave up to 4.5% .... dah shopping sakan nanti time tu, eh seronok bila dapat kumpul cashback ni kan ... jadi, gunalah SHOPBACK sebagai YOUR SHOPPING GATEAWAY ...

siapa tak da akaun Shopback ni, boleh jer register kat >>> www.shopback.my <<< are you ready for #MYCYBERSALE ??? lagi satu, bila dah register nanti, SHOPBACK ni rajin jer nak update the latest news, so korang takkan terlepas peluang kalau ada promo hebat hebat ....T_T

have a nice day everyone ....

cheers.


6 comments:

  1. Kemajuan teknologi memudahkan urusan kita.

    ReplyDelete
  2. Memang sape nak jimat nak dapat balik duit kena join daftar shoback dan start shopping kat sana. sangat berbaloi..

    ReplyDelete
  3. owh baru tau mycybersale ni haha..

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tunggu.. Memudahkan urusan dan masa untuk shopping..

    ReplyDelete
  5. Dah lama x shopping ni..agji awal tp sebulan lebih baru gaji lagi..bolehlah beli setakat termampu haha

    ReplyDelete