#MYCYBERSALE bersama PHOTOBOOK



hi there, hari ni hair terakhir #MYCYBERSALE ....korang dah shopping barang yang korang nak? macam mana, dapat tak harga berbaloi baloi? ... mrs pip berjaya rembat few items, muehehe .... cost of damaged tak banyak mana, less than RM200 ... guna duit hasil pendapatan dari SUSHIVID! happy dapat shopping time time ada SALE gila gila ni kan .... tengah menunggu barang sampai, hope barang yg mrs pip beli tu sepadan dgn harganya T_T

kalau nak register SUSHIVID, boleh guna referral link mrs pip >>> KLIK SINI UNTUK REGISTER SUSHIVID <<< , nnt once dah register, korang akan dapat RM10.00 cash, boleh cash out terus, terpulang bila korang nak cash out kan ...

kalau korang tertanya tanya, apa lah benda SUSHIVID ni, boleh baca entry mrs pip >>> CASH OUT PENDAPATAN DARI SUSHIVID <<<  kalau interested, bila bila korang boleh join nanti T_T

#MYCYBERSALE bersama PHOTOBOOK

lepas dah terjah few website, mencari barang awesome pada harga berpatutan, mrs pip terjah pula PHOTOBOOK nak tengok kalau kalau ada promo hebat ... boleh tahan juga hebat promo kat PHOTOBOOK ni ... diskaun sehingga 83% gitew ... ouch! rasa mcm nak order satu photobook *bila la nak start design ni?* ....


tu kalau check kat website la,tapi kalau PHOTOBOOK APPS, lain pula ceritanya ... mrs pip dapat banyak kali notification FREE PERSONALISED DESK CALENDAR! serius tak tipu ... hari tu pernah dapat free cetak 40 keping 4R percuma ... since percuma, mrs pip buat lah, moreiver time tu memang nak cetak gambar lil' Iman ... tapi postage kena bayar ok RM12.75 kalau tak silap ...

 untuk FREE PERSONALISED DESK CALENDAR ni, mrs pip tak tahu sampai bila promonya coz until now still dapat lagi notification ... kalau nak kalendar percuma ni, cuma perlu download apps PHOTOBOOK dan lepas dah download, guna Apps tersebut. Pilih DESK CALENDAR (6"x8" Potrait) dan sila silalah mendesign kalendar korang, boleh upload gambar untuk kalendar tersebut sehingga 14 gambar. Lepas tu , cdah siap personalised kalendar korang, kemudian masukkan code FREEDESKCAL dan checkout.

dah siap semua, dah bayar postage, korang kena UPLOAD projek korang tadi tu ok ... macam mana, ada rajin nak buat kalendar sendiri? ... mrs pip tak buat lagi, kalau sempat maybe nak buat hari ni ...



nak register SHOPBACK, klik banner atas

kalau korang nak shopping kat PHOTOBOOK (bukan melalui PHOTOBOOK Apps), mrs pip sarankan korang shopping melalui laman web SHOPBACK. why SHOPBACK pula?

kerana, SHOPBACK akan memberikan korang CASHBACK. kalau shopping PHOTOBOOK melalui SHOPBACK, boleh dapat CASHBACK up to 12% (tapi time MYCYBERSALE ni, CASHBACK up to 16%!) ....

tu jer lah mrs pip nak kongsikan ... happy shopping everyone, but remember, be a smart shopper, spend wisely T_T

cheers.

14 comments:

  1. dah lama nak buat.. tapi gambar tak banyak lagi.. hehehe.. kena kumpul dulu gambanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah mcm mrs pip juga, sedang gigih kumpul gambar T_T

      Delete
  2. Replies
    1. seronok nak shopping :)) tapi habislah duit dompet ...

      Delete
  3. Ramai yg dh guna sushivid ni. Ana ada gak tgk dlm tu tp mcm blurr pulak. Huhu. Nak explore lagi lah nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. stay tune untuk entry mrs pip akan datang bab sushivid ni :))

      Delete
  4. Yaa saya pun sudah guna shopback.. memang jimat dan dapat pulangan wang yang kita shopping tu ;)

    ReplyDelete
  5. Siqah dah open akaun sushivid rasanya. Tapi tak faham sangat apa fungsinya. Tak pernah guna cashback lagi, menarik bab pulangan wang. Barulah smart shoper kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni shopping thru shopback jer Siqah ... memang dpt pulangan :)), jimat lah sikit duit.

      Delete
  6. Saya belum register lagi sushivid

    ReplyDelete

Powered by Blogger.