Drama Hero Seorang Cinderella ; sekadar pendapat peribadi

hi there,

korang semua still beraya sakan? hope raya korang semua penuh keceriaan ok ... alhamdulillah, mrs pip dah beransur sihat, spotting pun dah almost gone 😊, and thanks semua yang mendoakan kesihatan mrs pip, dan mrs pip berharap this 3rd pregnancy will survive ...

recently, mrs pip terjebak tengok hero seorang cinderella, drama 24 episod dah berakhir semalam, semua episod mrs pip layan 👅, ni semua just becoz of fazura, muehehe .....


mrs pip tengok online, puas hati dengan drama #heroseorangcinderella #hsc #fattzura ni .... one good thing yang mrs pip suka ttg drama ni kan, selain jalan cerita yang menarik, barisan pelakon pelakon yang memang best, is that drama ni romantik tapi penuh adab *exclude watak cik mawar, please* ... no scene yang nak hugging or holding hands sangat kan, scene byk yg sweet sweet, pickup line pun best, so drama ni ada kelas dia yang tersendiri 👍

watak cik mawar tu mmg dah watak kasar tapi dalam kasar2 cik mawar tu, bab sayang anak dia si Puteri tu, memang nampak sangat dia sayang si Puteri, cuma tu lah habis si Puteri kena spoil brat dan terpaksa dengar cakap cik mawar tu kan ...

episod 23, banyak scene yang menyampah tengok gaya medina nak kenakan puteri kan, tapi bila fikir balik, well it is make sense juga, kan selama ni si puteri asyik kenakan medina sepanjang mereka membesar bersama, so logiklah kalau medina ada prasangka buruk terhadap puteri, she is human.

dalam drama ni juga, mrs pip perasan, all the attire yang mereka pakai, nampak sangat cantik, kemas, sedondon, plus hampir semua kelihatan sopan. and satu lagi, I like all the shawl collection yang dipakai oleh fazura dan lisda .... b

ramai yang bagi positif komen ttg drama #hsc ni, dan ramai juga berharap fattah dan fazura akan bergandingan lagi dalam future / next project .... dan ada yang merasakan cinta lokasi benar benar berlaku .... 😰

bg mrs pip la kan  kalau follow drama kan, kita layan setakat drama tu saja, no need to expect more such as kalau dorang couple dalam drama, so kita pun beriya iya nak mereka jadi couple sebenar ... kalau dalam drama, hero to sweet romantik kan, jangan expect pula kat luar hero tu pun romantik gila gila ....

kalau kat dalam drama, heroin tu cantik sangat, kat luar heroin tu just a plain girl without make up n just wearing casual attire, so terima saja heroin tu seadanya .... dalam drama ni, kerana the power of make up , so semua nampak cantik kan ....

apapun, thumbs up kepada semua yang menjayakan #hsc . lepas ni nak tunggu pula projek seterusnya si michael ang ni, drama drama dia ni banyak juga yang meletops ....


dan ni just setakat pendapat peribadi , kalau ada yg rasa tak setuju dgn pendapat mrs pip, I'm ok ... how we want to define the drama, well it's kinda subjective ... I hope you have pleasant time watching the drama, hero seorang cinderella #hsc ....

thanks for reading, love ya 💖

cheers.



6 comments:

  1. Fazura pun ada di video iklan produk cuckoo from korea. Saya suka iklan tu.

    ReplyDelete
  2. mv suka pelakon yang kawan fazura tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo zuyin tu.... dia pun best, jasmin suraya chin , pengulas sukan kalau tak silap kan....

      Delete
  3. tengok sekejap je hero seorang cinderella ni..best jugak lah drama ni

    ReplyDelete
  4. Sha setuju dengan Mrs Pip.. Lakonan dan pakain mereka nampak sangat sopan kecuali mawar tu.. Sha tengok satu episod je aritu.. Memang serasilah fattah dan fazura tu..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.