Tahniah Stacy & Akim

12:53:00
hi there,

hari ni seperti yang ramai maklum, artis pujaan sabahan stacy menikah dengan jejaka sweet akim ... mrs pip memang suka ja dorang ni berdua ... time couple couple tak la havoc canang sini sana dorang punya relationship .... then time tunang pun just buat yang simple simple sahaja ...

then time kawin ni pun mrs pip suka tingu majlis akad nikah, serba putih very sweet simple and gambar pun tidak terover over, cium pipi dahi segala tu mcm tiada la pula ... just stacy cium tangan akim ja ......


sweetnya! quite sukar untuk tengok stacy and akim sweet sweet manja begini di lensa kamera kan ... in my opinion la kan, acara nikah stacy and akim ni quite sederhana though dorang ni artis and ramai follower, but still dorang terapkan nilai kesederhanaan bersesuaian dengan imej mereka ... stacy pun pakaian nikah dia still boleh diterima ramai, not menjolok mata (walaupun sedih dengan sesetengah artis yang terlalu over) ....


semoga kalian sentiasa berbahagia, dan melalui bahtera rumahtangga dengan penuh kesabaran dan semoga kekal hingga ke jannah .... mrs pip suka tengok dekorasi ruang nikah stacy dan akim ... bunga bunga putih tapi cukup sederhana, tidak terlalu padat ... 

kredit: rotikaya

cheers.

No comments:

Powered by Blogger.