Semi instant shawl yg awesome dari Radiusite .... Hepinya T_T ....

happy Sunday semua ..............

hari tu mrs pip mencari cari instant shawl online .... hurm, erkkkk, ooopsss ....

banyak website mrs pip browsing, tapi tiada yang berkenan di hati .... ekceli hajat dihati memang mau beli naelofar hijab, tapi yang mrs pip suka habis stock ... dah lah NH ni kalau habis stock, ndak reti reti mau restock ;(( .... arghhhhhhhhhhh .... ok tension kejap .... kemudian, teruskan mencari shawl yang diingini ....

teringat yang mrs pip pernah beli instant shawl di radiusite.com.my , tapi pasal experienced 1st time beli hariiiiiiii itewwwwwwww mmg mendukacitakan, lain yang mrs pip beli, lain pula yang dorang hantar, so mmg malasssssssssssssssss sesangat mau layan website ni ....


mrs pip order yang ni, memang nak sangat ada kaler tudung warna light light green with pink bunga bunga ni kan .............. tetapi, malangnya *huk huk, nangis sakit hati* ......
instant shawl ni RM52.00 sehelai , mrs pip beli 2 helai, satu lagi tu all black, yang tu dorang hantar as per order la :))

tudung ni yang dorang hantar ........... oh tidak! mrs ndak mau tudung ni tau ..... tapi dah dapat, so mau buat mcm mana .... memang boleh ja tukar, tapi malaslah mau pi post office hanya kerana sehelai tudung, lagipun bukan senang mrs pip ni mau kluar rumah *well, siapa mau jaga lil' armies kan, mr.husband kan kerja*..... 

mrs pip pun hantarlah email bagitau dorang tersalah hantar tudung kan, radiusite minta maaf *nasib kau minta maaf, sejuk hati mrs pip, ngee* , well no body is perfect kan ....

tapi tu hal lama, ndak pa, kesilapan dimaafkan .... so, mrs pip pon browsing la kan shawl di radiusite, so very the kebetulan ada warna yang mrs pip suka, jadi apalagi, hati gatal mau membeli la katakan ..... so, mrs pip pun buat lah order ...........


yeah, mrs pip order kaler royal blue dan brown, ni butterfly cutting semi instant, harga sehelai RM45.00 .... 

tudung dah sampai pun, cepat ja dorang deliver, and this 2nd time purchased, dorang bagi tudung yang as per mrs pip order gitewwww, memang gembira received shawl ni! dan warna pun mmg awesome, as per in the website dorang, cuma mrs pip ja yang ambil gambar ni slack due to lighting problem ... thumbs up radiusite ;)) i loike.



3 comments:

  1. mpy material ciffon??? lepas ni boleh belajar design sendiri hahaha

    ReplyDelete
  2. floral design tu pun lawa jugak...

    ReplyDelete
  3. Lulu, material chiffon ... bah, buat lah shawl, nnt jual bagitau ok :)) saya sedia membeli, hehehehehe T_T .... tapi bagi diskaun sikit ;)) ngee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.