Pizza for two!

12:11:00
hi there,

salam semua .... hujan turun agak lebat, sejuk terasa .... memang awesome kalau hujan pepagi macam ni, boleh duduk santai santai sambil flashback memori lalu :) *feeling sweet* ....

selena gomez

Selena Gomez pun maybe kalau time hujan busy bekerja kot, mrs pip ja ni yang busy mau layan perasaan ...adus! .... jomlah mr.Husband, kita layan pizza ... one for you, one for me ... 

Now in Membakut, korang jangan ndak tau, boleh ja dapat pizza fresh from the oven! memang awesome ... lagi best, harga pun affordable, rasa pun tastylicious! memang suka ... so kalau mengidam pizza, no need to rush rush pigi pizza hut di KK, can get from our local baker ma!



Membakut pun dah ada local baker! thumbs up ... 

Kedai Cake and Pastry S&J
Lot 34, Block F, Tingkat 1, Membakut Jaya
(atas kedai pakaian 3P2M1J)
Tel: 016-725-4405 (Pn. Suimeh)

kalau korang rasa rasa mcm mau makan fresh pizza, or fresh bun, korang datang ja la pi bakery ni ... ndakpun boleh call tu number ... jom layan hujan yang lebat sambil makan pizza  ...



ni delicious buns,
very fresh, they make daily

sometimes, dapur housewife pun tutup juga ... 

cheers!

No comments:

Powered by Blogger.