10 Health Benefits of Eggs

10 Health Benefits of Eggs

 

10 Health Benefits of Eggs


Eggs are easy to get and one of the cheapest protein source that almost everyone afford to buy. Here is the benefits of eggs that I am sure many would like to know. Happy reading.

1. Increases good cholesterol
2. Reduces blood pressure
3. Maintains eye health
4. Help losing weight
5. Rich in protein
6. Lower risk of migraines
7. Boosts muscle development
8. Rich in Omega-3
9. Promotes cell cavity
10. Reduces risk of type 2 diabetes

And you can read  >>> Tips for Weight Loss: Follow The Egg Fast Rules ... 
just click the links ya.

I hope for those who is fighting for her weight loss, there is no short cut hence let's work to make it work. Remember, never give up and stay happy as always.

cheers.

source: Pinterest.

3 Comments

  1. Telur selalu disalah anggap sebagai punca gemuk padahal ia banyak khasiat

    ReplyDelete
  2. Tak best makan telur rebus ni satu je bila kentut busuk hahaha

    ReplyDelete
  3. Betul banyak khasiat telur ni. Dulu ada ex officemate saya, dia joint program slimming dengan satu slimming centre. Dia pernah di suruh untuk makan telur je untuk tempoh tertentu. Tak ingat dia ikut ke tak?tapi masa mula-mula dia macam bising jugak lah sebab kena makan telur je. hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.