Showing posts from January, 2019Show All
Claigio LED Magic Eye Patch mudah digunakan dan berkesan hilangkan mata panda  !

hi there, so hari ni mrs pip nak share kat korang alat kecantikan (beauty device) dari Korea iaitu CLAIGIO LED Magic Eye Patch ... mungkin ada yang dah nampak dan kenal CLAIGIO LED Magic eye patch ni kan, lagi lagi kalau koran…

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada

hi there, pernah tak korang dengar nama susu Suffy? meh sini mrs pip nak kenalkan kat korang semua jenama susu Suffy ... Suffy adalah jenama susu yang dipercayai oleh ibubapa di seluruh Malaysia. Suffy di miliki oleh sebuah syar…

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack mampu membantu kurangkan garis halus dan kedutan pada wajah

hi there, mrs pip nowadays ni, perasan sangat perbezaan kulit muka mrs pip berbanding beberapa tahun lepas T_T sekarang ni, mrs pip boleh katakan, kehadiran jelas garis garis halus (wrinkles) di kawasan senyum (laugh line) , ked…

Puas hati dengan canvas print dari Printcious

hi there, ingat tak hari tu mrs pip share kat korang yang mrs pip nak buat canvas print kat Printcious? yeah, canvas print dari Printcious dah sampai dengan selamatnya ... happy sangat apabila terima parcel dari Printcious yang…

Top 10 entry post menarik di mrspipdotcom (2015-2018)

hi there, yang menarik di blog mrs pip dari mula berblogging sehingga awal Januari 2019 ... ingat lagi masa mula mula berblog tu, sorang follower pun tiada .. the PV pun tak lepas 1K sebulan ... time tu just berblog utk coret co…

That Christmas 2018

hi there, update cerita Xmas 2018 kitorang baru baru ni ... dah namanya Xmas kan, dan Xmas pun sinonim dengan pakaian merah, jadinya budak budak ni mrs pip pakaikan baju merah ... lepas tu sebelum pergi rumah pohpoh (grandma), h…

Terima hadiah daripada rakan blogger || Mommy Irra , Cikgu Etuza & Suria Amanda

hi there, yeah, hadiah daripada rakan-rakan blogger selamat mrs pip terima. happy kan bila dapat hadiah, lagi lagi hadiah tu memang berguna untuk kita. tak sangka pula bila rajin bertandang kat social media rakan blogger, sudiny…

Beli buku di Karangkraf sempena sale 12.12

hi there, baru sempat mau update buku buku yang mrs pip beli sempena Sale 12.12 dari Karangkraf Mall ... ni kali ketiga mrs pip beli di Karangkraf Mall dengan harga yang sangat berbaloi... bermula Sale 10.10, Sale 11.11 dan kemu…

Unboxing My Christmas Gift From Althea

hi there, hari ni baru ada kesempatan untuk menulis cerita Unboxing Althea Christmas Gift mrs pip ni  ... hari tu mrs pip ada share mrs pip punya My 10 Althea Christmas Wish List , nak tahu apalah yang mrs pip berangan nak min…