Showing posts from August, 2018Show All
Nama Penuh Baby NH

hi there, straight to the point! hari ni nak share dengan semua nama penuh Baby NH ...  ekceli nama ni kita dah pilih since last year waktu mrs pip pregnant tapi nasib tidak menyebelahi kitorang bilamana pregnancy mrs pip mengal…

Jurnal Kelahiran Lengkap Baby NH || 20.08.2018

Jurnal kelahiran Baby NH || hi there, alhamdulillah hari ini genaplah seminggu umur baby NH ...  baby NH berada dalam keadaan yang sihat, dan mrs pip juga semakin beransur sihat dan kembali bertenaga selepas melahirkan baby ... …

Barut Dan Bedung Cantik Untuk Baby NH

hi there, terkejut mrs pip bila dapat bungkusan hadiah untuk Baby NH ... eh eh, bila masa pula kita beli barang untuk Baby NH pula ?  sekali tengok pengirim, rupa-rupanya daripada kawan lama mrs pip , my roommate waktu di univer…

Review Althea Real Fresh Skin Detoxer Rose & Green Tea

Review Althea Real Fresh Skin Detoxer Rose & Green Tea || yeah, baru ada kesempatan untuk review produk terbaru daripada Althea yang baru saja launching penghujung bulan Julai 2018 lalu, iaitu Althea Real Fresh Skin Detoxer …

Review Saemmul Real Tint & TonyMoly Delight Tony Tint

Review Saemmul Real Tint dan TonyMoly Delight Tony Tint || hi there, ok hari tu mrs pip beli lip tint di laman web Althea ... sudah lama teringin untuk mencuba lip tint sebenarnya, nak rasa sendiri beza lip tint dengan lipstick …

An App You Must Have, the Cannis Mobile App!

An App You Must Have, the Cannis Mobile App! Hey Millenials, have you heard about the Cannis Mobile App? It is the first of its kind, the Cannis Mobile App combines the most popular seven functions of mobile devices, including…

Resepi lepat labu kuning

hi there, hari tu sempat buat lepat labu kuning manis ... labu ni mr.Husband tanam sendiri, hasil tanaman, dapatlah petik beberapa biji labu di laman ... yang lain tu mr.Husband agihkan kepada famili lain, kongsi rezeki la gitu …

Pregnancy : Braxton Hicks Kerap Menyerang!

hi there, mrs pip dah masuk minggu 38 weeks of pregnancy ... macam macam tau dugaan mengandung kali ni ...  kalau dulu mengandung lil' Iman dan lil' Amin, dugaan tu tak banyak mana pun ... but this time, memang banyak ! …

Beli rugs untuk props gambar murah di 11th Street

hi there, misi mencari props untuk ambil gambar produk ... bila nampak ramai blogger ambil gambar produk guna backdrop atau props cantik-cantik, terus rasa nak juga cari props macam tu, muehehe ... yang paling mrs pip nak beli s…

Baby Romper di 11st Murah dan Cantik

Beli baby romper murah murah di 11 Street || hi there, mrs pip hari tu shopping online di 11 street ... mulanya nak mencari photography props , berkenan sangat nak beli faux fur kaler white tu yang ramai blogger guna bila shoot …

Pregnancy : Katil Animal Themeuntuk Baby NH

hi there, pregnancy sekarang berada dalam pertengahan minggu ke-37, semakin menunggu detik untuk bersalin, tak tahu bila ...  mungkin minggu ke-38 atau mungkin drag sehingga minggu ke-40, itu semua bergantung kepada kehendak san…