Lazada Malaysia Big Baby Fair (2017)

hi there,


yeah! Lazada kembali lagi dengan diskaun diskaun hebat. Lazada baru sahaja menyambut ulangtahun harijadi ke-5 dengan pelbagai diskaun dan hadiah menarik diberikan, kali ini Lazada kembali lagi dengan diskaun hebat sempena LAZADA MALAYSIA BIG BABY FAIR.

Kempen LAZADA's BIG BABY FAIR (http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/) bermula pada 27hb Mac sehingga 2 April (11.59mlm) ini dan nikmati diskaun istimewa sehingga 85% !!!

jom ramai ramai serbu Lazada .... untuk ibu ibu mengandung atau ibubapa yang sedang mencari barangan bayi atau anak anak kecil anda, bolehlah lawati link laman web Lazada Big Baby Fair :)) hooray!

dan contest sempena LAZADA's BIG BABY FAIR ni pun sedang berlangsung! jadi kepada blogger blogger semua, apa kita kita semarakkan kemeriahan kempen LAZADA's BIG BABY FAIR dengan mengikuti contest tersebut.

mudah saja nak join contest ni. apa yang anda harus buat, cuma jawab 3 soalan mudah dari Lazada.


a) What favorite brand of diapers for your baby (future baby)?

MamyPoko - lampin jenama mamypoko adalah terbaik untuk anak anak saya kerana penyerapan yang efisien, tidak mudah bocor, tidak memberikan ruam lampin kepada kulit anak anak saya dan yang paling penting anak anak sentiasa berasa selesa memakainya.

b) What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)

Dutch Lady - dengan diperkaya dengan nutrisi penting untuk perkembangan anak anak, iaitu DHA, Magnesium, Selenium, Vitamin D dan Zink, menjadikan susu Dutch Lady pilihan untuk anak anak saya.

c) Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children)

Children Talking Pen - satu produk saya mahu sangat dari lazada untuk anak anak saya, semestinya children talking pen yang boleh membantu meningkatkan pembelajaran anak anak saya, selain ianya mudah digunaka dan senang dibawa ke mana-mana.

children talking pen


jadi, cepat .... jangan lepaskan peluang untuk membeli belah di Lazada sempena Lazada Malaysia Big Baby Fair, bermula 27 Mac sehingga 2 April 2017, dan nikmati peluang diskaun istimewa sehingga 85%

cheers.1 Comments

  1. Wahhh mcm best. Kalau join ni ada can nk menang tak rasanya hahaha . Btw goodluck :)

    ReplyDelete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.