Showing posts from March, 2016Show All
Another 'Weekend Indulgence' bersama Mr.redSTROLLER

another Sunday morning T_T ... nowadays, mrs pip ni memang very looking forward  for Sunday ... eh eh, napa pula tu??? tapi before tu, happy international day of happiness everyone! dah terlewat nak wish wish ni, tapi…

 Budak menyusu di tingkap , alamak! budak dalam bahaya ...

di suatu waktu dahulu .... at our merphin house , kekadang lil' Iman ni request yang bukan bukan, dah elok elok menyusu di tempat yang seharusnya, see, kat tingkap jugalah lil' Iman nak ... anak mommy ni, why la s…

Trip ke Seoul Day 1 (Part 4) ... Berjalan jalan sekitar Insadong

selepas merehatkan diri di hotel setelah hampir seharian sejak kemarin tidak berehat, bayangkan flight KK- KL 2 jam setengah, then sambung pula flight KL - SEOUL 6 jam, barulah mrs pip and mr.Husband keluar berjalan-jalan di…

5 lokasi perkahwinan artis terkenal dunia yang paling WIN kena terjah!

pasal ramai sangat yang kawin baru baru ni, jadi mrs pip pun nak la juga intai intai kalau artis terkenal tu, kawinnya di mana sih? yang orang biasa biasa, well kawin pun biasa biasa ikut kemampuan, tapi kalau selebriti ter…

Tips untuk bijak pemikiran

salam jumaat .... Tips untuk bijak pemikiran || ada sesiapa tak yang mahu bijak berfikir? .... tapi kalau mahu jadi bijak, bukan just ketip tangan terus jadi bijak , kena lah usaha rajin rajin kan ... apa kata kita ikut petua ni…

Lil' armies 'Weekend Indulgence' di Taman Tun Fuad, Bukit Padang

"nak pergi jogging tak?" ... tanya mr.Husband .... "boleh juga, lagipun bolehlah hilangkan lemak sekilo dua", cepat ja mrs pip jawab pertanyaan mr.Husband sambil senyum simpul terbayang bayang lemak dua kilo n…