Showing posts from October, 2015Show All
Perfecto .... perfect for movie

hello semua .... hari tu dapat sebungkus perfecto .... mmg awesome! dapat free kan from ms.chocolate, mestilah suka .... dapat flavor french vanilla .... mmg sesuai untuk dikudap kudap while watch movie kan * teringat dulu dulu…

salam semua ..... hari tu my friend tanya mcm mana mau letak maybank2u pay di blog .... logo ni boleh letak di sidebar blog korang, and menyenangkan urusniaga penjual/pembeli online kan .... hari tu mrs pip ada buat entry tenta…

Tips jimat duit : 50 things you can do to reduce expenses {from KCLau}

salam semua .... haish! our RM (ringgit malaysia) ni still weak .... bila lah mau increase value ni ????? jibyyyyy, aku tau la kau kayo giler, tapi pls la do something to increase the value of RM ... ok, aku tau kau tak mampu may…

"What's for dinner?" ....mrs pip on diet, siap mr.Husband bagi strong support ....

kuatkan azam! salam semua .... bulan oktober now! one more months, lil' Amin will turn 1 year .... huk huk, time goes so fast .... skip dulu cerita pasal lil' Amin *walhal dalam otak sedang berfikir how I want to cele…

Pabila lil' Amin pun mau nen-nen-nen ..... T_T

salam semua ... just wanna post gelagat lil' Amin ....lil' Iman minum susu, lil' Amin pun 2x5 tiru gaya his abang ... hurmmmmmm .... amin oh amin ... lil' Amin ni tiap kali nampak lil' Iman minu…

Mencari design kabinet dapur yang awesome dan jimat ruang ...

salam semua ... few days ago mrs pip menggoogle 'ruang dapur yang jimat ruang', since rumah mrs pip ni just a very small house ala ala studio house gitewww .... memandangkan kawasan dapur rumah ni still belum siap dib…

*happy moment* Main bot bersama lil' armies ... marilah kita row row row the boat!

very the assalamualaikum and good morning semua .... entry lewat. hari tu, after mrs pip berjaya mencekup inflatable boat dari itewww lazada, so apalagi, barang yang baik harus digunapakai secepatnya ... a day after received …