Showing posts from September, 2015Show All
Beli Bedding Set murah di Lazada !

salam semua .... selamat hari raya korban :)) mrs pip hari tu beli bedding set di Lazada ... beli yang murah murah ja .... bedding set 350TC ja, bukan yang premium punya, well shopping tu mmg la shopping, tapi mesti ikut bajet me…

Hunting for Robocar Poli di Gaya Street!

entry lewat! Hari tu sempat pergi tamu @ Gaya Street ... sesiapa yang biasa di KK, mesti tau pasal tamu @ Gaya Street ni every Sunday morning kan ... saja ja ekceli jenjalan, bukan ada barang pun mau beli except kalau terjumpa ro…

My picnic basket

hi there, salam semua .... mmg sudah banyak kali mrs pip bagitau mr.Husband jom piknik di kebun .... lagipun apa salahnya piknik depan rumah ... suka hati aku ! ... ngee :)) .... kalau mau pigi the real garden, depan pantai, ada …

Lil' Amin's Roller Compacter from Toys R'Us

hi there, cepat masa berlalu, hari raya aidilfitri, now soon raya aidiladha ... kita sambut yang ala kadar ja ... :)) .... ni bukan cerita pasal raya, ni sambung cerita bout toys anak anak ... kita ni mak mak la katakan, kalau …

Pizza for two!

hi there, salam semua .... hujan turun agak lebat, sejuk terasa .... memang awesome kalau hujan pepagi macam ni, boleh duduk santai santai sambil flashback memori lalu :) *feeling sweet* .... selena gomez Selena Gomez p…