Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta - MrsPip Dot Com

Friday, 29 November 2019

Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta

hi there, poster dam  ALIF BA TA , cara mudah dan seronok ajar anak anak kenal ALIF BA TA. Iman dan Amin sejak ada poster ALIF BA TA ni, rajinlah dorang main bersama, paling happy kalau memamg hingga kota penamat. 

Sambil main sambil mrs pip tanya dorang, ni huruf apa? rupa huruf ni macam mana? nak stimulate memory dorang kan, kena tanya macam macam supaya senang dorang nak ingat huruf.

Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta
Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta

nak ajar anak anak kenal huruf ALIF BA TA tanpa perasaan stress tapi seronok dan bermain bersama ? beli saja poster dam.ALIF BA TA ni tau, harga pun affordable.

Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta
Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta

Ciri ciri poster dam ALIF BA TA atau pun poster ala ala snake and ladder versi tulisan ALIF BA TA ⤵⤵⤵

✅ Berwarna warni dan sangat menarik.
✅ Penuh dengan unsur pembelajaran.
✅ Menyeronokkan dan boleh dimain bersama dadu.
✅ Boleh belajar mengenal perkataan dalam Bahasa Inggeris.
✅ Bersaiz sangat besar iaitu 609 mm x 609 mm. (saiz 2 kaki x 2 kaki)
✅ KALIS AIR kerana diperbuat daripada material Tarpaulin. (material biasa digunakan pada bunting)
✅ Tahan lasak, tidak mudah koyak, tahan lama dan boleh dilipat banyak kali.
✅ Sesuai digunakan untuk 2-6 orang pemain.
✅ Boleh melakukan aktiviti kuiz dan teka objek.
✅ Percuma 2 buah DADU bersaiz 1.4cm X 1.4cm
✅ Percuma 6 buah Dam

PROMOSI! PERCUMA KAMUS RAFIEQI.

Harga RM25.00 , tidak termasuk postage. 

Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta
Ajar ALIF BA TA cara mudah || Poster Dam Alif Ba Ta

Poster ni jenis tahan lasak, kalis air. Boleh bawa travel juga , so sampai kat tempat travel, tak da apa nak buat dlm bilik hotel or homestay, boleh lepak2 ajak anak main sambil2 belajar kan.

boleh main dengan sepupu2 bila datang rumah. mesti happy main sama sama ramai ramai.

kalau ada yang suka, korang wasap laju laju mrs pip ok.

Tekan link wasap di bawah ni ⤵⤵⤵


📣 mrs pip agen mommy happy , menjual barangan pendidikan - buku, toys, etc 😊

cheers.

6 comments:

  1. warna warni poster membuatkan diorg lebih tertarik n fokus

    ReplyDelete
  2. menarik sangat ni. kalau poster biasa yg plastik tu, mudah koyak. hehe

    ReplyDelete
  3. menarik mesti budak2 suka nak belajar ni

    ReplyDelete
  4. awa suka lekat kat dinding... hehe

    ReplyDelete
  5. betul..seronok ni. main sambil belajar gitu. budak2 pun tak perasan, sambil2 tu kita tanya ni huruf apa. tu huruf apa. haha. hidden agenda tapi the good one. hehe

    ReplyDelete