Sedaplah juga Nescafe Latte Caramel ni - MrsPip Dot Com

Monday, 30 September 2019

Sedaplah juga Nescafe Latte Caramel ni

mencuba nescafe latte caramel ... hi there, so terjebak lagi untuk mencuba minuman nescafe ni, kali ni mrs pip try pula nescafe latte caramel ... kali ni beli pek percubaan, ada 5 sachet di dalam ... terjebak ni pasal ada yg bagitau nescafe latte caramel pun sedap selain nescafe latte hazelnut, so why not trying kan ...

Nescafe Latte Caramel sedap
Nescafe Latte Caramel sedap
 
cantikkan packaging nescafe latte caramel ni ... kalau yang mencari idea door gift, mrs pip rasa idea door gift perkahwinan beri nescafe latte utk tetamu ni menarik since packaging cantik, harga pun affordable ... eh tetiba pula ??? ekeke ...

Nescafe Latte Caramel sedap
Nescafe Latte Caramel sedap

so sedap ke tak ni?

well bagi mrs pip, rasanya so so jak lah, not something yang mrs pip rasa nak lagi dan lagi ... tak macam nescafe latte hazelnut tu, yang tu mrs pip suka ...

yang ni, ada rasa pahit pahit, tapi lepas minum terasa macam manis pula .. eh dah kenapa pula ni? yang pasti, rasa kurang umphhh di tekak mrs pip ... tak tau lah, rasa macam bukan my taste pulak , tapi maybe sedap kat tekak korang kot ... why not mencuba ...

sedap tu sedap , tapi not to my taste gitew ... ok, lepas ni boleh try keluaran lain pula ... 

cheers.

5 comments:

  1. kopi mmg mnyegarkan...dan bantu bakar kalori badan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg segar minum tapi x boleh nak minum byk sgt, bikin addicted.

      Delete
  2. ammi ni jarang minum nescafe pelik2...biasanya buat nescafe letak fresh milk je sudeh sebab takmo manis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, saya suka mencuba something new ... Tapi yg ni x rasa sedap sgt bagi saya.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete