Sedap tau Nescafe latte hazelnut - MrsPip Dot Com

Monday, 16 September 2019

Sedap tau Nescafe latte hazelnut

hari tu time buat grocery shopping, mrs pip ternampak packaging nescafe latte hazelnut yang cantik ... rasa ni macam packaging baru nescafe pasal dulu perasan nescafe latte hazelnut ni kaler dia lain ... then terjebak beli pasal packaging baru nescafe latte hazelnut ni cantik, ekeke.

nescafe latte hazelnut sedap
nescafe latte hazelnut sedap

since  tiada pek percubaan dijual , dan rasa mau mencuba minun nescafe latte hazelnut ni membuak buak, belilah terus pek besar x 20 sachet ni ... kalau sedap, mrs pip boleh layan lagi dan lagi, tapi kalau ndak sedap, apa susah , pass jak la kasi mr.Husband , cia cia cia ...

dengan cuaca hujan sepanjang hari, dan ada bread bersama peanut butter, jadi kita mrs pip mengkupi kupi sendirian (mr.Husband kerja) , dan RASA nescafe latte hazelnut ni sedap jak masuk tekak .. rasa kopi susu yang ringan berlemak, dan kurang manis ... rasa macam ni ok, boleh layan .. kalau rasa kopi kuat sangat, atau manis sangat, memang ndak begitu gemar ...

milo rice cereal bar
milo rice cereal bar

dalam pek nescafe tu ada pula percuma 2 pek milo rice cereal bar ni , krup krap crunchy crunchy tapi manissss, so cukuplah mencuba yang free item ni, kalau beli sendiri memang tidak ...

dan SELAMAT HARI MALAYSIA!

cheers.

13 comments:

  1. walaupun tak minat sgt kopi but i love hazelnut latte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far, rasa kopi not too strong, so boleh layan nescafe hazelnut latte ni.

      Delete
  2. nescafe latte hazelnut ni paling favourite gak. dengan satu lagi latte caramel. dua2 sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang caramel latte tu ada nampak, tak beli pula, maybe nak kena try juga yg tu.

      Delete
  3. Dah setahun SA x minum nescafe and milo...pernah cuba terus asid reflux kembali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, mmg kena pantang betul2 la SA kalau mcm ni, nnt salah malan asid reflux mesti datang.

      Delete
  4. lame xmnum nescafe...
    hazelnut latte mcm sedap la plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa agak ringan, so mmg kena di tekak mrs pip.

      Delete
  5. Replies
    1. Sila sila mencuba, mmg sedap di tekak mrs pip.

      Delete
  6. mmg suka kalau hazelnut coffee tapi kalau kurang manis lagi suka sbb umi kan dah manis..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tambah extra air la ummi kalau2 hazelnut latte ni manis..hehe.

      Delete