Happy Birthday Nami Heavenlee || 1 year old , 20.08.2019 - MrsPip Dot Com

Thursday, 22 August 2019

Happy Birthday Nami Heavenlee || 1 year old , 20.08.2019

hi there, alhamdulillah tarikh 20.08.2019, genaplah usia baby Nami setahun ... where the time go? surely flies too fast! Nami so far so good, ceria selalu, jarang sangat nak cengeng2 or cerewet ... asal cukup BF, cukup makan, cukup tidur, happylah dia ... 


since harijadi Nami jatuh pada hari selasa, daddy kerja and weekdays mmg tiada di rumah, abang2 pula sekolah, hanya mommy n Nami saja kat rumah, so jomlah Nami kita bergambar berdua ... nak celebrate pun, daddy is not around ...


biasanya Nami ni camera addict, no shy shy nak selfie dgn mommy .. tapu why la Nami, on your birthday pula nak shy shy tak nak cooperate dgn mommy ambil gambar cantik cantik   hiks!

Nami, last year, at the same date, at this time around, mommy tengah struggle tau layan contractions since jam 2 pagi, tapi jam 9 malam juga baru nami mau keluar 

dan hari ni on ur birthday, mommy struggle juga mau kiss kiss big boy mommy ni, dia punya tahap malu tu boleh tahan juga ... tak pa, biar malu bertempat kan nami , esok2 malu ni jaga elok2 tau , sejuk hati mommy , insya allah ❤


because you are so mochiness to mommy, so let's be mommy's BFF πŸ™Š lepas ni kalau nami besar sikit dan tanya what happen to your 1st birthday photo why la semua ndak da yg cute, nah blame yourself tau , jgn bilang mommy yg salah πŸ˜‚ 

props dari IG @propsmalaysia


Nami, it is not the cake we count, but the happiness and joys that we shared are matters ... kita makan kek hari lain ok , tunggu daddy ada, tunggu abang2 tak sekolah , nnt we go fun fun together, insya allah ... 

mommy dah berangan2 nak buat orange cake atau orange cupcakes , lepas tu letak cheese cream lepas tu sprinkles dgn colorful nibs ... lepas tu makan kek tepi laut πŸƒ sambil nnt layan abang2 mandi laut kan ...


mommy love you to the moon and back ... thank you for this 1 year precious journey , we all love you so much baby Nami ... yang lain lain mommy minta doa kat Allah, biar Dia saja yang tahu hajat mommy untuk Nami ...


letak sini some of Nami's baby photos ... nnt insya allah nak buat photobook utk baby Nami juga >>> the first 12 months ... Iman n Amin dulu mommy buat, so Nami pun kena ada juga kan ... tak pun buat Nami the fislrst 52 weeks ... time Nami ni, rajin pula mommy ambil gambr Nami every week, time Iman n Amin tak da la pula mau snap every week ...

nnt bila bila mommy rindu zaman baby2 dorang ni, bolehlah belek2 photobook tu banyak kali 😘


dan tada, gambar kompilasi Nami the first 52 weeks ... love you so much baby!

cheers.

10 comments:

  1. happy birthday baby nami ... :)

    ReplyDelete
  2. HAppy birthday Nami Heavenlee.. sekejap aje dah setahun cepat je masa berlalu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laju betul masa berjalan, esok2 dah sekolah pula.

      Delete
  3. Wahhh nama diaaaaa charmingnyaaa rasa. Happy birthday sayang! Tyuyul doakan Nami jadi anak yang solehhhh dunia akhirat.

    ReplyDelete
  4. Thanks Uyul, semoga Uyul mendapat jodoh yang baik ... dan bahagia selalu tau.

    ReplyDelete