Review Prreti: Lip Sleeping Mask sesuai untuk masalah bibir merekah - MrsPip Dot Com

Monday, 6 May 2019

Review Prreti: Lip Sleeping Mask sesuai untuk masalah bibir merekah

hi there, hari ni nak buat review lip sleeping mask brand Prreti:  ... bukan setakat facial sleeping mask you ols, lip sleeping mask pun antara produk penjagaan wajah nowadays yang perlu diberi perhatian ... kulit wajah dah cantik, tapi bibir pula tak berapa nak licin, gebu gebas ... so, penyelesaian nak bibir mulus, silalah guna lip sleeping mask ...


produk lip sleeping mask brand Prreti: ni mrs pip terima daripada Althea sempena menang hadiah anjuran contest 12 days of Xmas di facebook Althea sekitar bulan December lalu ...

since dah dapat gift kan, so rugilah kalau tak pakai, dan mmg 1st time mrs pip tahu pasal lip sleeping mask ... 


nak guna pun senang, just calit kat bibir pada waktu malam time nak tidur, biarkan semalaman kat bibir ... esoknya korang bangun, bibir rasa licin dan mulus gitew ..

teksturnya sedikit melekit tau dengan ada rasa honey, tapi worry no more, mmg selesa ja pakai kat bibir ... yang ada masalah bibir kering, boleh try lip sleeping mask ni , yang bibir dah elok tapi saja nak lagi licin lembut, pun boleh try mask ni ...


harga pun tak mahal mana, just rm9.00 per tube .. berbaloi beli dan guna .. mcm mrs pip guna seminggu sekali , kdg2 dua kali seminggu depends dgn keadaan bibir .. kalau bibir rasa kering tu, mmg guna dua kali seminggu gitew ... nak guna hari2 pun, ikut koranglah, no harm pun ...

so kalau yg berminat tu, bolehlah layari laman web Althea utk ushar ushar produk ni ...

apapun, thanks Althea pilih mrs pip sbg salah sorang pemenang hari tu, mmg happy dapat lip sleeping mask ni ...

puasa dah start, jaga kesihatan ok ... banyak2 minum air di waktu berbuka nanti utk elakkan dehidrasi ... kalau bibit merekah , kering semacam , korang trylah lip sleeping mask ni, kot kot membantu mengatasi masalah bibir korang tu nnt ...

 cheers

10 comments:

  1. Murah je ye RM9. NT nk terjah Althea

    ReplyDelete
  2. saya pun tengah mencari lip sleeping mask ni, dulu pakai yg Apieu tapi takde restock kat hermo pasni boleh try yg ni pula..thanks for review..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah nnt, so far saya pakai, bibir mmg rasa best.

      Delete
  3. Ana pun pakai lip sleeping mask ni. Memang best. Murah pulak tu.

    ReplyDelete
  4. musim2 pns mcm ni mmg sesuai pakai...tambah pulak bulan puasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ke-2 puasa, bibir saya dah start kering, so guna ni bila malam, kurang sikit bibir kering..

      Delete
  5. murah je harga dia.. berbaloi beli..

    ReplyDelete