Happy 5th Blogversary - MrsPip || The Reviewer

Happy 5th Blogversary

hi semua. Alhamdulillah, selamat ulangtahun kepada blog mrspipdotcom , 5 tahun menyulam cinta menulis cerita di blog.

blog hanyalah biasa biasa saja, tetapi banyak kenangan tercoret di dalam blog menjadikannya sesuatu yang berharga buat diri Mrs Pip.

blogversary
blogversary

Semoga mampu berkongsi lebih banyak cerita yang bermanfaat untuk semua, Dan thanks semua yang selalu bertandang ke blog Mrs Pip ... 

Mrs Pip slow down sikit menulis blog , perkara lain yang lebih diutamakan, tetapi insya Allah blog akan diupdate setiap bulan (target dua entry per week , at least lah) ...

Reason to blog
Reason to blog

Entry pertama satu ketika dulu. So let's stay stick with the earlier reason why I want to do blogging 💖

Happy Blogging.

cheers.

20 comments:

  1. Tahniah Mrs. Pip dah tahun ke-5.. besa dah anak kalo diumpamakan anak macam tu. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau anak 5 tahun, dah start tadika dah.haha.

      Delete
  2. Happy Blogversary kak.. sy pun x ingat tarikh lahir blog bila.. hahaha

    ReplyDelete
  3. selamat hari ulangtahun blogger ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniahhh...happy blogversary... kejap je dh 5y upanya kan

    ReplyDelete
  5. Blog hebat
    5 tahun dah jadi jutawan

    ReplyDelete
  6. happy bloversary dear.. baru 5 tahun tapi power blog mrspip..semoga bertambah maju jaya

    ReplyDelete
  7. happy blogversary, mrs pip..keep blogging. tak pe jarang update tapi at least ada 1-2 entry seminggu pun dah okey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, thanks FS selalu support blog mrs pip.

      Delete
  8. wah. dah 5 thn. da masuk pra-sekolah :)
    tahniah. teruskan menaip dan sharing ye.
    blog aida nak masuk 11 thn dah. UPKK's year hi hi hi hi...
    blogging di kala sepi.
    blogging secara part time, mrspip.
    now anak-anak dara aida dah jadi pembaca setia blog ibunya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aida . swmoga aida pun sukses sentiasa.

      Delete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.