Menang angpow Shopee dan Sweetcherry Contest - MrsPip Dot Com

Tuesday, 9 April 2019

Menang angpow Shopee dan Sweetcherry Contest

hi there, alahai blog updates agak lembap these days pasal laptop mrs pip rosak .. Duh. nak announce pemenang giveaway sponsor tu pun tak buat lagi list peserta, and rasa nak extend ja giveaway tu kat IG .. tengoklah nnt mcm mana nak extend kat IG ke tak ... 

so cerita happy happy sikit la hari ni ... janji ada entry blog kan .. Haha. alkisahnya hari tu time CNY, Shopee ada buat contest di IG, so sajalah join, kot2 menang, dapatlah angpow RM88 kan ... 


dan memang rezeki, tetiba Shopee DM di IG mrs pip menang contest tu ... dan few weeks later, dapatlah Shopee code voucher, dan ngam2 voucher tu dapat time sale 27.3 baru baru ni, so haruslah kita SHOPPING kan ... ngeh ngeh ngeh ...

mrs pip mula2 nak beli baju baby Nami, tapi ntah tetiba nampak cadar patchwork, terus tersuka .. mmg dah lama nak beli patchwork, tp mcm nak tak nak, dah ada rezeki ni, so grab lah satu ... pilih yang mur mur saja ...


lepas dah pilih patchwork tu, ada lagi sedikit lebihan voucher tu, so belilah baju utk baby Nami ... lain yg dibeli, lain pula yang sampai .. Adeh .. nak tukar pun leceh, so malaslah nak tukar, kena return bagai .. end up simpan sajalah baju tu, nasib baik muat kat Nami ...

beli baju lain, baju ni la pula yg sampai
seller silap hantar , adeh.

dan dah nama sale kan, belilah top up romper baby Nami , haha .. Ada free shipping katanya dan sedikit diskaun harga , so jomlah tapau romper

ni pula, mrs pip unhappy sikit dgn 5 pcs romper tu pasal 2 helai romper tu design dia mmg sebiji sama, n seller tak respon kita chat dgn dia, hurm.

lepas tu, dekat IG pula, ternampak lah ada yang congrats mrs pip , bila check yeah nama mrs pip tersenarai sbg salah sorang pemenang sweetcherry contest ... cuma tak tahu menang tempat ke berapa .. tp dah masuk dlm senarai pemenang pun dah happy, alhamdulillah...

gambar baby nami muka happy tu yang bawa tuah, menang contest .. Haha, tu muka lepas habis shopping brg dapur dgn mommy hari tu ...

tapi hadiah kena self collect ... mula2 mmg nak ignore sajalah hadiah tu, biarlah .. nak self collect memang tak mampu pasal mrs pip duduk sabah kan ...

tapi, ada sorang mommy ni, kitotang biasa tag tag each other kalau ada contest, so bila dia tahu mrs pip x dpt collect hadiah tu and kebetulan dia pun menang contest sweetcherry tu, so dia boleh tolong collect bg pihak mrs pip ...

bila DM admin sweetcherry bgtau ada wakil yg tolong ambil dan sweetcherry benarkan, so mommy tu tolong ambil kat TCE baby expo baru2 tu  ... Tenkiu banyak2 ummihusna, sanggup tolong ambil hadiah utk baby Nami.

ingatkan dapat voucher, sekali tu ummihusna bgtau baby Nami menang tempat ke3 dan hadiah dia sebuah stroller, ummihusna share gambar stroller tu, mmg cantik ... tapi, kat rumah dah ada 2 stroller, so kalau nak minta ummihusna pos kan , dia ok saja, tp nak buat apa stroller sampai 3 biji, nnt last2 semua parking dlm stor ... 

mrs pip hadiahkan stroller tu untuk baby Husna, hope baby Husna happy jalan2 guna stroller tu #rezekidikongsibersama ... 

hari tu ingatkan kalau dpt voucher, maybe nak beli kerusi makan baby, tapi it is ok, maybe ada rezeki nak beli kerusi makan baby next time ...

tu sajalah nak update hadiah kemenangan ... hope ada rezeki lagi menang contest n giveaway , hehe.

cheers.

20 comments:

  1. Alhamdulillah.. Murah rezeki mrs pip..

    ReplyDelete
  2. waaa tahniah..besntnya semua hadiah tu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tahniah Mrs Pip..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki Mrs Pip ;)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah, murah rezeki anak :)

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tahniah mrs pip..rezeki hasil gambar Nami yg ceria sgt tu...

    ReplyDelete
  7. Tahniah, Kak Pip. Mungkin rezeki Baby Nami lah tu.

    ReplyDelete