Althea Box lagi - Cerita Blog Mrs Pip

Saturday, 20 April 2019

Althea Box lagi

hi there, update la sikit cerita cinta mrs pip bersama Althea ni ... haha, kalau boleh semua barang nak beli kat website Althea ni , dasar tamak haloba seorang mrs pip kan ... so terjebak lagi buat pembelian di laman web Althea ni ...


kali ni add to cart 3 item jak ... tambah facial sheet mask yg semakin susut dlm simpanan, tambah facial serum yang sudah habis stok n terjebak juga mau pakai nite mask ni , hehe.


Cool night peel off mask brand chica y chico ni berharga RM38.00 untul 100g tiub ... stay tune utk review mask ni ok ...

berminat untuk beli mask ni, bolehlah klik link product >>> di sini <<<


ekceli, mrs pip x terfikir pun mau beli serum muka ni ... tapi kan, hari tu time spring cleaning beauty products mrs pip, terjumpa tester product ni, so bila tengok belum expire lagi, mcm membazir pula kalau tak guna kan , walaupun 5ml jer tester tu  tp boleh guna 3 kali ... woha.

so lepas guna, terasa terus suka dengan efek serum ni .. bagi mrs pip la kan, mmg sesuai sedap moist soothing di muka, so terus check harga ok ka tidak ..

huk huk juga la, boleh tahan harga sebotol ... Rich Moist Soothing Serum brand Dear Klairs ni berharga RM93.00 utk 80ml ... bg mrs pip la kan, agak mahal la juga ...

tapi, ngam ngam ada 20% diskaun time beli, so happy betul bah dapat beli pada harga yg ada penjimatan ni kan ...

berminat beli, boleh klik link product >>> di sini <<< dan stay tune utk review dari mrs pip ya.


kali ni tukar facial sheet mask brand lain pula ... nampak keluaran wangskin ni, 5pcs/set, kaler pun sweet2 pink packaging dia, terus jatuh cinta .. haha.

White flower mask brand wangskin, 5pcs/set , 20ml each pack berharga RM15.00 .. kalau mau beli satu satu, harga RM4.00, so penjimatan beli 5 pcs per set kan ...

nak tau info lanjut , boleh klik link product >> di sini << dan stay tune for review ok ...

happy tau bila kotak Althea landing di rumah, haha ... dan total bayar semua tu, eh korang do the maths la ...

nak lagi jimat, beli lah secara online melalui Shopback, bolehlah dpt Cashback kan ...

cheers.

15 comments:

  1. Semakin berusia lagi makin kena jaga kulit..produk mahal tapi bagus tak apa kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang penting produk kualiti tiptop, dan ngam dalam bajet, hehe.

      Delete
  2. datang sini jenguk produk apa MrsPip shopping.. hehe.. best2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu x kisah pakai serum apapun, tapi ni 1st time merasa serum yang mmg betul2 sedap dipakai.

      Delete
  3. mahal juga tapi kalau berbaloi apa salahnya. Cantik packaging dia!

    ReplyDelete
  4. Mask tu kita pun dah ada cuma tak sempat nak try lagiii

    ReplyDelete
  5. takpe melabur utk cantik mrs pip hehe

    ReplyDelete
  6. Byk betul produk Althea yg best2 ye

    ReplyDelete
  7. kita pun suka nau-nau shopping kat althea ni..tamak..semua nak..tpi kena buat calculation dulu sebelum add to cart..hehe

    ReplyDelete