Hadiah daripada rakan blogger || Yaya Azura dan Mommy Irra - Cerita Blog Mrs Pip

Thursday, 21 March 2019

Hadiah daripada rakan blogger || Yaya Azura dan Mommy Irra

hi there, rezeki baik jgn ditolak gitew ... tersenarai sbg salah seorang pemenang di giveaway anjuran yaya azura ... dan hadiahnya selamat diterima minggu ni  ... tenkiu yaya.


jeng jeng jeng, sekali buka parcel yaya, terus senyum kegembiraan pasal mrs pip dpt cookie cutter ! I like .. tak sbr nak buat projek biskut raya nnt 😘


dan sebelun tu, mrs pip ada terima bungkusan lain, yang ni last week sampai ... yang bungkusan ni pula dari mommy irra!

terkezut tiba2 ada parcel poslaju ... hari tu mommy irra ada bgtau mrs pip top komentor di FB dia utk few weeks gitew, so dapatlah hadiah kejutan ni ...


ni kali kedua dpt gift top komentor dari mommy irra ... sekali buka parcel, byknya barang kat dalam ...

ada makanan kucing ... slurp kata kucing mrs pip, suka betul si Greyey makan, si Whitey memilih, dia malu2 nak makan ...

ada pencuci baju dan pelembut kaim utk baby, dapat kalendar juga .. rumah mrs pip dah bertahun2 tak dpt kalendar , so happy ada kalendar dinding ni, dah sangkut dpn white board pun ...

dan juga dapat 2 pek baby wipes, rezeki baby Nami la ni, dan paling SUKA yeay dapat buku Ustaz Kasim Elias ... bertambah koleksi buku santapan rohani ... 

akan dibaca segera ... now tengah habiskan bacaan buku santapan rohani 100 jejak peribadi Rasulullah ... 

semoga murah banyak2 rezeki yaya azura dan mommy irra, dan tahniah mommy utk baby ke4, baby ayra insyirah yg lahir pada 12.03.2019 ... baby Mac, geng la dgn Iman ...

cheers.

19 comments:

  1. Alhamdulillah.. murah rezeki mrs pip..

    ReplyDelete
  2. wah...murah rezeki kan...best la macam tu...

    ReplyDelete
  3. uihh..meriah hadiah dia..kita punya, pos simpan...berkenan benor ngan hadiah mrs pip bagi tu agaknya...haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa, tak aci la pejabat pos nak simpan lama2...

      Delete
    2. hadiah dah otw to you, mrs pip..hehe

      Delete
  4. bertuah betul, amar pun dapat juga hehehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki.. nanti share la projek kueh raya tu =P

    ReplyDelete