Giveaway road to 8 million pageview - Cerita Blog Mrs Pip

Tuesday, 19 March 2019

Giveaway road to 8 million pageview

hi there, tengah frust laptop rosak lagi... jadinya blog slow nak update coz update guna handphone jak, adeh ... so tengah mood down ni, ternampak GA Dilah, so jom lah join, kot2 ada rezeki menang kan .. hadiah pun misteri, lagi misteri lagilah teruja nak join ..


syarat2 pun senang saja ... dah nak 8M pv, wow sangat ... mrs pip 1M pun tal cecah lagi, slow2 hope sampai juga 1M insya allah ... 

nak join GA Dilah ni, korang klik banner atas tu ok ... Jomlah korang join ramai2, kot2 rezeki korang kan ... wish me luck juga tau ..

dan alang2 baca entry ni, korang pun jomlah join GA sponsor mrs pip ... manatau boleh menang jubah cantik utk raya nanti 😊


cheers.

16 comments:

  1. blog orang sabah bah ini, salam kenalan. sia pun urang sabah bah. hehehhe

    salam kenalan

    nak tanya ini berminat ke tukar link suka sama suka? bloglist....kalau awak berminta sila comment di blog saya di

    https://www.oohsenyum.com/2015/03/tukar-suka-sama-suka-blogist.html

    nanti saya balas secepat mungkin ye.Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, apa kata letak url saya di bloglist kamu, nnt saya exchange.. Just info saya nnt.

      Delete
  2. good luck mrs pip..mana tau rezeki..

    ReplyDelete
  3. goodluck mrs pip.. shu pun nak join. hee

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Terima kasih Mrs Pips sudi join Giveaway yg Dilah anjurkan dan selalu support Dilah.. nantikan keputusannya akan keluar hari ini ye.. Boleh check senarai peserta di sini ya.. http://www.ceriteraibu.com/2019/03/senarai-peserta-giveaway-road-to-8.html

    ReplyDelete