Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada - Cerita Blog Mrs Pip

Monday, 28 January 2019

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada

hi there, pernah tak korang dengar nama susu Suffy? meh sini mrs pip nak kenalkan kat korang semua jenama susu Suffy ... Suffy adalah jenama susu yang dipercayai oleh ibubapa di seluruh Malaysia. Suffy di miliki oleh sebuah syarikat yang diberi nama Suffy Dairy Group Sdn Bhd yang sangat mengambil berat akan keperluan anak-anak dan keluarga yang ingin mencari produk susu yang berkualiti tinggi, selamat dan juga mampu dimiliki.

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada

KUALITI TINGGI
Kesemua produk Suffy di import dari luar negara iaitu Belanda untuk sumber Susu Kambing dan New Zealand untuk sumber Susu Lembu dan kemudian diformulasikan di Malaysia berdasarkan keperluan nutrisi kanak-kanak di Malaysia.

SELAMAT
Produk Suffy di keluarkan dikilang yang terletak di Ipoh,Perak. Dengan memilik Sijil MESTI dari pihak Jabatan Kesihatan dan Sijil HALAL Malaysia, sudah pasti keselamatan dan kualiti produk Suffy sentiasa dipantau untuk menjamin pengguna menerima Susu Suffy berkualiti dan selamat.

MAMPU DIMILIKI
Suffy menawarkan produk susu pada harga mampu milik demi memenuhi keperluan keluarga di Malaysia. Suffy juga menawarkan peluang-peluang perniagaan kepada pengguna melalui kaedah menjadi Agen Suffy yang akan membantu pengguna mendapatkan produk Suffy pada harga yang berbaloi dan dalam masa yang sama menjana kewangan keluarga melalui penjualan produk Suffy.

Dah tahu serba sedikit mengenai susu Suffy ni? mungkin ada ibubapa yang teragak-agak nak beli produk Suffy, atau macam tak berapa yakin nak guna produk ni kan. Jangan risau, kerana Suffy ada menyediakan set percubaan susu Suffy yang ibubapa boleh tebus di melalui Shopee menggunakan kod khas

Tetapi sebelum tu, mrs pip nak kenalkan kepada ibubapa dengan lebih lanjut produk yang dikeluarkan oleh Suffy.


Suffy B Genius

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada


Mempunyai Si Manja yang sihat, bijak dan kuat adalah impian setiap ibu bapa. Suffy memperkenalkan Suffy® B Genius dengan Formula B3, dirumus dengan DHA (15mg/100g), Vitamin, Mineral serta tambahan Prebiotik – FOS & Manna untuk membantu Si Manja anda kekal sihat, bijak dan kuat.

  • Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak-Kanak
  • Sesuai untuk Si Manja Berusia 1 – 3 Tahun

Suffy Annis Nutricious – Untuk Perut Sensitif

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada


Setiap anak-anak mempunyai tahap-tahap perkembangan yang berbeza dan di setiap tahap perkembangan, anak memerlukan nutrisi-nutrisi yang penting untuk menyokong tumbesaran dan perkembangan yang melibatkan dari segi dalaman dan juga luaran.

Suffy Annis Nutricious dirumus dengan fomulasi Tri-Guide untuk menyokong dan meningkatkan perkembangan anak-anak melalui bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan menepati keperluan anak-anak. Tri-Guide mengandungi campuran istimewa bahan-bahan seperti DHA, Prebiotik dari FOS, L-Lysine dan Rantaian Sederhana Triglyceride @ MCT

  • Sesuai untuk Si Manja dari usia dari 1 – 3 Tahun
  • Mempunyai rasa yang sedap sertai bernutrisi
  • Sesuai untuk Kanak-Kanak yang mempunyai perut yang sensitif dan kurang selera makan

Suffy Pure Goat – Susu Untuk Semua

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada

Peringkat awal kehidupan Si Manja adalah waktu yang sangat penting untuk perkembangan tubuh badan. Kami di Suffy memperkenalkan Suffy Pure Goat yang kaya dengan khasiat 100% semulajadi dari Susu Kambing untuk Si Manja Anda !!!

  • Susu kambing 100% asli
  • Tanpa sebarang pengawet, pewarna atau perisa tiruan

Suffy Goat

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada

Peringkat awal kehidupan Si Manja adalah waktu yang sangat penting untuk perkembangan tubuh badan. Suffy Goat dengan formulasi kebaikan-kebaikan buah-buahan seperti Kurma dan Delima, selain daripada Madu dan Manna sangat baik untuk membantu Sistem Penghadaman Si Manja. Suffy Goat diimport dari Belanda dan diformulasikan di Malaysia berdasarkan keperluan Si Manja.

  • Tiada Gula Tambahan
  • Sesuai untuk Kanak-Kanak yang alami masalah alahan Protein Susu Lembu

Cara untuk menebus set percubaan susu suffy percuma 
(terhad untuk 50 orang terawal sahaja)

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada


1. Layari laman web http://www.suffy.com.my/sampelsususuffy/
2. Pilih senarai set percubaan dan isi maklumat peribadi
3. Baca Terms & Conditions dan klik butang Submit
4. Klik pada gambar set percubaan yang anda inginkan
5. Log masuk pada laman web Shopee dan sila daftar akaun Shopee dahulu kalau tidak memiliki akaun Shopee
6. Klik pada beli sekarang dan pilih kuantiti yang anda inginkan (hanya 1 set sampel susu percuma sahaja diberikan terhad kepada 50 orang pertama)
7. Klik pada suffymalaysia dan trial pack pilihan (mrs pip pilih Suffy B Genius) dan klik pada semak keluar
8. Gunakan kod SUFFYSBG untuk mendapatkan pek percubaan (1 set) secara percuma
9. Sila pastikan anda menekan pada baucer diskaun suffy malaysia official store dan klik OK untuk pengesahan.
10. Penghataran akan dilakukan dalam masa 3 hari bekerja.
11. Tarikh penebusan bermula 24/1/2019 sehingga 15/12/2019



Nak info juga mengenai kelebihan beli set percubaan susu Suffy ni:-

  • Terima 3 sachet untuk 3 kali pengambilan
  • Dapatkan produk segera dalam tempoh 24jam ( bergantung pada perkhimatan penghantaran )
  • Pegawai perkhidmatan pelanggan Suffy akan menghubungi pelanggan dan memberikan panduan serta khidmat nasihat pengambilan susu Suffy

Sebarang pertanyaan dan info lanjut boleh menghubungi SUFFY di

Website : www.suffy.com.my
Suffy Careline : 05 - 525 2992
Whatsapp : 011 - 3225 2882

Suffy Official Store di Shopee :

SUFFY DAIRY GROUP SDN BHD
Pejabat Urusan
No 29, Laluan Meru Perdana 11,
Taman Meru Perdana 2, 31200 Chemor
Perak, Malaysia
Tel : 05 - 525 2992
Email : admin@suffy.com.my

jadi, untuk ibubapa yang bercadang untuk mencuba susu Suffy ni, bolehlah mendapatkan pek percubaan yang boleh didapati di laman web Shopee.

UPDATE

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada

yeah sampai sudah trial pack susu Suffy yang mrs pip berjaya redeemed secara percuma di Shopee hari tu ... mrs pip order pada 25/1/2019 dan selamat sampai pada 1/2/2019 .. delivery laju ! selalu barang kalau mrs pip beli, 10 hari bekerja gitu baru sampai :)) eh, I like seller yang hantar laju macam ni.

Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada
Percuma set percubaan susu Suffy || Cepat sementara stok masih ada

dan tada! Iman dengan penuh gaya mencuba trial pack susu Suffy, cepat ja dia habiskan segelas, katanya sedap, lepas tu nak lagi minum ... eh, tunggu next hour ya Iman, baru minum lagi... amboi, sedap sangatlah tu sampai nak refill pula.

Amin pun suka, tapi Amin kan dia refused mommy ambil gambar , katanya dia belum mandi pagi lagi jadi no gambar gambar kunun .. alahai Amin ni.

Suffy, susu pilihan ramai T_T

cheers.

22 comments:

  1. boleh lani try, mcm best ja susu suffy

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pip pun ndak sabar mau try susu ni ...
      packaging pun nice..
      dah redeem tak yg free tu?

      Delete
  2. Senang bila ada trial pack.. Blh la try rasa dulu macam mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... kalau suka boleh beli yang saiz besar kan...

      Delete
  3. Wah.. siapa cepat dapat lah pek percubaan nie ye mrs pip..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sha, kalau nak yg free tu, boleh cepat2 guna kod yg diberikan di atas.

      Delete
  4. Dilah pun nak try untuk anak Dilah la.. boleh test dulu ok ke tak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs pip pun nak try juga , hope sesuai utk anak anak..

      Delete
  5. terbaek.. nampak menarik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 tebus guna kod yg diberikan, boleh dpt sampel percuma.

      Delete
  6. first time dgr nama susu ni..mcm nak try jugak laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Umi tebus sampel percuma guna kod yg diberikan...

      Delete
  7. the information you provide is very complete and useful for people who have children!
    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

    http://www.okcheori.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Okcheori, thanks for visiting my blog :)).

      Delete
  8. wah byk ingredient yg nutritious dan bagus untuk kesihatan ibu dan bayi

    ReplyDelete
    Replies
    1. susu ni nampak sgt menarik... tak sabar nak dapatkan sampel percuma tu.

      Delete
  9. Dah tebus, tak sabar nak try..😊

    ReplyDelete
  10. produk baru la ni..patut first time dengar nama brand ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, produk baru, tak sabar nak try pek percubaan tu.

      Delete