Lagi barang Althea yang berjaya di-Add-to-Cart - Cerita Blog Mrs Pip

Monday, 24 December 2018

Lagi barang Althea yang berjaya di-Add-to-Cart

hi there, HOHOHO , memang sungguh sangat nak menyopping di Althea ni kan ...hari tu baru juga grab barangan Althea Exclusive dengan diskaun sehingga 50% , lepas tu shopping lagi barangan Althea yang lain ... 

kali ni, bukan satu dua barang mrs pip grab di Althea, tapi ada 10 item yang menjadi pilihan hati mrs pip untuk di-add-to-cart-kan ... tapi ni harga affordable yang mrs pip pilih, kalau nak yang mahal mahal tu, kena sediakan extra budget la nampak gayanya ...

Lagi barang Althea yang berjaya di-Add-to-Cart
Lagi barang Althea yang berjaya di-Add-to-Cart

ni senarai barang yang mrs pip beli , siap info kat korang harga dia sekali, kot kot ada yang berkenan nak beli, so bolehlah buat bajet siap siap ...

Perfect Repair Serum (70ml) RM26.00
Rose Body Lotion (500ml) RM14.00
Perfume In Hand Cream (50ml) Cherry Blossom RM8.00
Perfume Hand & Nail Cream (60g) White Musk RM7.00
Perfume Fabric Mist Luv Luv Raina (60ml) RM18.00

Lagi barang Althea yang berjaya di-Add-to-Cart
Lagi barang Althea yang berjaya di-Add-to-Cart

Aloe Vera 92% Soothing Gel (300ml) RM13.00
Wrinkle and Whitening Eye Cream (15ml) RM19.00
BOOMDEAHDAH Cleansing Set RM26.00
Power 10 Formula VC Effector (30ml) RM30.00
Super Aqua Max Watery Essence (42g) RM41.00

time beli ni, nak add extra sheet mask buat stock, so nampak BOOMDEAHDAH sheet mask 10 helai pada harga RM15.00, tapi lepas klik sana sini, ternampak lah pula BOOMDEAHDAH Cleansing Set siap ada cleanser dan deep cleanser + 6 keping sheet mask, dijual pada harga RM26.00 , ni promo price, kalau tak silap harga bukan promo RM45.00 eh ... so terus grab yang set ni ... 

ALTHEA EXCLUSIVE
ALTHEA EXCLUSIVE

ni pula barang ALTHEA EXCLUSIVE yang mrs pip TERSHOPPING tak sengaja hari tu ... just nak tambah stok yer .. I is suka barang2 Althea ni tau, lagi lagi Sunaway dan Skin Detoxer tu, my fav tau ...

kalau tiada sale kan, semua barang ALTHEA EXCLUSIVE ni, harga dah cecah RM182.00, tapi pasal sale , harga hanya RM91.00  ... tapi mrs pip hanya bayar RM68.05 jer pasal ada lebihan Althea Reward dalam akaun Althea mrs pip, so tada! jimat my money kan ...



sesiapa yang berminat nak tengok info lanjut atau rasa nak grab produk di laman web Althea, bolehlah terjah laman web Althea, dan korang boleh dapat 20% diskaun bagi pembelian pertama korang :))



dan kalau yang selalu terjah laman web Althea, dan nak lagi penjimatan, apa kata korang beli melalui SHOPBACK, boleh dapat CASHBACK ... so sambil shopping barangan di Althea, sambil dapat extra savings kan ... 


happy shopping Altheans.

p/s: nanti barang sampai, mrs pip buat review ya, insya allah ...

cheers.

9 comments:

  1. Berbaloi harga semua barang tu.. Memang untunglah grab time sale..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time sale ni, memang rambanglah mata mau shopping..

      Delete
  2. murah2 la.. ni yg terpedaya ni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. shopping habis kak pip ni, kalau boleh banyak lagi mau add to cart,
      nasiblah kena ikut bajet...

      Delete
  4. Ahaalah kan guna shopback pun boleh jimat. Apasal lah tak perasan

    ReplyDelete
  5. sama la kita..website wajib terjah..dah jadi pengguna tegar kebykan produk Althea ni..

    ReplyDelete
  6. Best semua produk dalam list nih! teringin nak cuba juga nanti pada produk yang belum di cuba!

    ReplyDelete