Hadiah top komenter di blog Fieza Sani - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 14 November 2018

Hadiah top komenter di blog Fieza Sani

hi there, rezeki baby Nami dapat hadiah ... hari tu blogger fieza sani bagitau thru fb messenger mrs pip menang top komenter bulan oktober di blog ... happy tau mrs pip ...

fieza bgtau kali ni nak bagi hadiah , tapi untuk baby Nami ... rezeki kat baby la kan ... hadiahnya mrs pip dapat yang Isnin tu ... baru kemarin kita unboxing :)

romper baby cantik

bertambah koleksi romper baby Nami .. yang ni untuk umur 6 bulan ... tapi tak perlu tunggu 6 bulan, lagi sebulan ni baby Nami yang bambam ni insya allah muat untuk pakai ... so nnt kita ootd-kan baby nami yer ...

romper baby cantik

warna warna romper pun cantik cantik , cute cute tak sabar nak baby Nami pakai romper ni ... semua warna dan corak mrs pip suka, lagi lagi kaler oren tu kan, very boyish ... memang mrs pip suka ...

link kat bawah tu pengumumam yang fieza bagitau mrs pip top komenter kat blog dia ... wah siap buat entry lagi tu ... tenkiu so much fieza, semoga murah rezeki cik manis cantik ni ... 


Hadiah top komenter di blog Fieza Sani

and nami kirim salam tau kat auntie fieza ... suka jer terjah blog fieza ni coz dia slalu share barang yang dia beli online, so senang nak buat rujukan ... hehe.

cheers.

10 comments:

  1. Menyerlah warna oren tu..saya pun suka. X sabar nak tgk ootd nami dgn koleksi romper baru ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah nnt nami ootd .. Suka sangat kaler oren ni.

      Delete
  2. comelnyeeee hadiah dan modelnye sekali. hehehe tahniah!

    https://thegreylinesbetween.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Wah congrats MrsPip. Seronok la si kecik tu ya dapat rompers comel2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ain... mak baby ni yg terlebih excited nak ootd kan si baby, hehe.

      Delete
  4. Alhamdulillah.. congrats mrs pip and nami.. warna oren tu ohsem..

    ReplyDelete