Dapat jemputan dari Crunch Nuffnang - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 20 October 2018

Dapat jemputan dari Crunch Nuffnang

hi there, check email, ada jemputang dar Crunch Nuffnang untuk attend bonding session bersama mereka ... ni jemputan pasal hari tu mrs pip ada hantar artikel kat Crunch ni, dan terpilih untuk disiarkan , so jemputan ni untuk mereka yang pernah bekerjasama dgn Crunch la gitew ... 

tapi mrs pip tak pergi pun ... eh jauh la, kena merentas laut cina selatan semata mata nak attend kan, dan ni mcm party la juga, so party party ni mrs pip mmg big NO ... 


ni bukan 1st time dapat invitation pergi party / event, sebelum ni pun ada juga ... cuma memang semua kat west msia ... tapi apapun, thanks la invite mrs pip ... 

sekarang ni tengah tunggu tema Crunch untuk publish artikel, kalau tema tu sesuai di jiwa mrs pip, so nanti nak hantar artikel lagi ... seronok juga menulis artikel di online mag ni .. lagi lagi kalau tema tu kena dgn jiwa kita ...

nak baca cerita mrs pip yang jadi antara editor's pick >>> secured my 1st job <<<

apapun, all the best Crunch by Nuffnang.

cheers.

9 comments:

  1. got one too tp x tgk bebetul pun pasal apa. ray busy betul lately.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah berlalu pun Ray ... mrs pip pun perasan ada email ni lepas tarikh event tu ...

      Delete
  2. Oo..best tu mrs pip. Tpi tue la kat Semenanjung.. X berbaloi plak nk dtg.. Klu dpt byrn, boleh jugak dipertimbangkan.. Hehe

    ReplyDelete
  3. kalau duk belah kl sana senang nak pergi event kan. banyak buat belah2 sana ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa, event2 ni banyak buat belah sana kan...

      Delete
  4. Kalau area KL, mudahlah nak pergikan Mrs Pip..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kita stay KL, maybe akan pergi kot,
      tapi tengok juga party ni jenis mcm mana ...

      Delete
  5. saya yang dah dekat dengan kL pun tak dapat pergi..susah nak kena angkut anak2 bagai..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kita jenis mak mak tiada nak tolong jaga anak, mmg susah juga nak attend event kan.

      Delete