Buat sticker nama untuk anak-anak - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 21 October 2018

Buat sticker nama untuk anak-anak

hi there, hari tu la, lil' Iman n lil' Amin gaduh gaduh rebut pensil ... masing masing claim kononnya pensil tu hak milik dorang ... aiyo, pensil pun mau gaduh ... bila hilangkan pensil, tau takut ndak mau ngaku pensil hilang, lepas tu rebut pensil yang sorang lagi .. masalahnya, pensil dorang ni sama ja , so ndak tau pensil yang dorang rebut-rebutkan tu siapa punya sebenarnya ... 

*mommy sakit kepala layan karenah budak dua orang ni*


lepas tu, secara tidak tersengaja, ternampak ada yang share pasal sticker nama ni, lepas tu harga pun affordable ... terus tak perlu fikir panjang panjang, laju laju order ... satu papan ni ada 105 keping sticker kalau tak silap ... eh, ekceli 100 pcs ja, maybe 5pcs tu kena bagi extra la kot , muehehe.

nak order sticker nama cantik cantik macam ni, korang boleh tanya terus di instagram blogger ceritaita tau, mrs pip order dari blogger ceritaita tu la, servis pun laju ... lepas ni , ndak perlu lagi lil' Iman n lil' Amin gaduh gaduh, ni siapa punya, tu siapa punya ... nah! mommy kasi sticker alat tulis n buku kamurang.

sticker nama untuk anak-anak
sticker nama untuk anak-anak

ni kalau gaduh lagi ni, memang siap kamu wahai anak *sambil makan puding perisa kiwi*

boleh DM kat www.instagram.com/ceritaita , mrs pip just info saja tau kot kot korang pun nak juga buat sticker nama macam ni kan ... 

sharing is caring gitew.

cheers.

16 comments:

  1. Senang pakai sticker ini kan Mrs Pip..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg senang ja pakai.. comel pula tu.hihi.

      Delete
    2. Tu lah.. sha tengok mrs pip punya sticker nama tu comel.. hahaha.. geram pula.. rasa cam nak buat..

      Delete
    3. harga pun murah2 ja ni sha...
      hari tu buat dekat blogger ceritaita ...
      boleh DM dia kat IG ...

      Delete
  2. tgh cari sticker jugak ni ..hehe

    ReplyDelete
  3. NICE!. saya pun nak buat juga untuk tahun 2019 punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang ada sticker mcm ni utk anak anak.

      Delete
  4. hah..senang..pas ni bergaduh jugak..mmg cari pasal ngan mummy..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau gaduh juga, mmg kena ketuk la ni...hehe.

      Delete
  5. Bukan bebudak je yang bising rebut benda kaella dengan member pun selalu macamni, lepasni kena order sticker macamni juga. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni, better buat sticker nama ..hehe.

      Delete
  6. idea bagus untuk elak anak2 berebut dan kehilangan alat tulis awal2 tahun ... tengah tahun n akhir tahun hilang, mmg adat le, yg geramnya, hari ni beli esok hilang... hai la anak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 lepas ada sticker ni, kurang sikit gejala hilang alat tulis, hehe.

      Delete
  7. sama lah macam anak-anak saya,suka berebut alat tulis,pening mak..nanti nak buat jugak lah macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat mcm ni senang ... lepas ni no more gaduh2 la harapnya.

      Delete