Imaan wet tissue, membersih lagi harum - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 10 September 2018

Imaan wet tissue, membersih lagi harum

hi there, sejak bergelar mommy ni, salah satu barang WAJIB ada dalam tote beg mrs pip tak lain tak bukan ialah WET TISSUE .. once dah beranak pinak ni, memang I is cannot kalau tiada wet tissue dalam tote beg ... baru baru ni, mrs pip ada try Imaan wet tissue, first time guna ... suka sangat dengan Imaan wet tissue, membersih lagi harum tau  ...

Imaan wet tissue
Imaan wet tissue

Imaan wet tissue ni ada beberapa jenis dan mempunyai fungsi yang tersendiri , antaranya 

Imaan Premium Wet Tissue & Imaan Suci Facial Wipes
Imaan wet tissue
Imaan Premium Wet Tissue & Imaan Suci Facial Wipes

Imaan Premium Wet Tissue
  • Fungsi membersih solekan (deep cleansing)
  • Tambahan formula minyak argan
  • Membersih dan melembap
  • Sesuai untuk kulit kering dan sensitif

Imaan Suci Facial Wipes
  • Tisu pembersih wajah tanpa perlu membawa pencuci muka
  • Berfungsi sebagai pembersih wajah
  • Mengandungi formula aloe vera dan vitamin E
  • Membersih dan menyegarkan kulit
  • Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat

Imaan Suci Family Wipes
Imaan wet tissue
Imaan Suci Family Wipes

Imaan Suci Family Wipes
  • Sesuai digunakan untuk membersihkan anak yang menyusu, makan, tukar lampin, dan muntah,
  • Sesuai untuk kegunaan bayi dan seisi keluarga
  • Mengandungi formula madu lebah, aloe vera dan vitamin E
  • Membersih dan menyegarkan kulit
  • Menghilangkan bau badan (digunakan sebagai deodorant)
  • Digunakan untuk membersihkan peralatan mainan anak anak, perabot, dan sebagainya

mrs pip sesekali menggunakan alat solek juga ... dan dalam banyak banyak alat solek tu, biasanya maskara lah yang paling sukar untuk ditanggalkan ... dah guna cleansing make remover pun, ada juga cebisan degil yang sukar dihilangkan ... 

selain maskara, nowadays mrs pip suka guna lip tint, dan serius lip tint TonyMoly ni memang sejenis lip tint long lasting dan boleh tahan juga sukar untuk ditanggalkan ...

boleh baca entry review mrs pip mengenai >>> lip tint jenama TonyMoly <<<

Imaan wet tissue
Imaan wet tissue


jadi, mrs pip buat eksperimen terhadap maskara dan lip tint ni sama ada mampu atau tidak ditanggalkan menggunakan Imaan Premium Wet Tissue memandangkan Imaan Premium Wet Tissue ni sejenis tissue yang mampu membersihkan solekan secara deep cleansing kan ... 
  • mula-mula, mrs pip letak secalit maskara dan lip tint di atas kulit tangan 
  • tunggu sehingga maskara dan lip tint tu kering 
  • ambil sehelai Imaan Premium Wet Tissue dan bersihkan maskara dan lip tint tadi

hasilnya? 

>>> maskara tu memang senang saja nak dihilangkan ...
>>> lip tint tu kena sapu beberapa kali guna Imaan Premium Wet Tissue tu, dan berjaya dihilangkan

memang puas hati guna Imaan Premium Wet Tissue ni ...


Imaan wet tissue
Imaan wet tissue
bila memandu nak ambil anak anak dari sekolah, siap dengan cuaca panas lit lit ni, memang perlu sangatlah ada Imaan Suci Facial Wipes untuk segarkan wajah, yang bestnya lagi dah lah menyegarkan wajah dan membersihkan kulit, harum giler tisu Imaan ni tau :)) 

dan Imaan Suci Family Wipes ni, memang sangat multi purpose ... anak anak kadangkala makan dalam kereta , so bukan setakat tangan kotor, siap muka pun comot, dan ada masanya makanan pula tumpah dan kotorkan kerusi kereta, guna saja Imaan Suci Family Wipes ni untuk bersihkan anak anak, siap bersihkan kerusi kereta ... dah bersih, harum nyaman kereta kita!

yang nak tahu lebih lanjut atau mencari Imaan wet tissue ni, 
boleh check laman media sosial Imaan wet tissue seperti berikut :-

Laman Web : www.imaansuci.com
Facebook : Imaan Suci World
Instagram : Imaan Suci World

nak beli di Shopee pun boleh 

atau email kan sebarang pertanyaan ke
zira.shahrudin@gmail.com

#easytravel #tisutravel #imaanworld #imaansuci #teabuahimaan

cheers.

19 comments:

  1. Best bila dengan tisu je boleh tanggal semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Pip suka tissue ni, dah la harum, lepas tu mmg senang nak tanggalkan make up.

      Delete
  2. Replies
    1. memang best! harum tissue Imaan ni kan.

      Delete
  3. Replies
    1. memang best.. mellya pun guna juga kan...

      Delete
  4. Kaella pun suka gila dengan tisu imaan ni, best sangat! Senang nak bawa ke mana saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. pek kecil, handy. senang nak masuk beg.

      Delete
  5. senang kalau keluar berjalan ke apa,, terus je wipe off makeup kan.. sukaaaa betulll :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, right.
      wipe off jer make up tu semudah ABC kan...

      Delete
  6. wet tissue memang antara item wajib kan. Senang bila dah standby dalam beg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jadi mak mak ni, mmg wajib ada dalam handbag ler wet tissue ni.

      Delete
  7. memang best kan wet tissue dari imaan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, memang best. harum sangat , tu mmg bonus wet tissue Imaan ni...

      Delete
  8. Wet tissue ni byk gunanya kan ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang byk la gunanya, lagi lagi kita yg mak mak ni kan.

      Delete
  9. terpengaruh kita, sana sini share pasal wet tissue iman ni..nk beli gak la nnti bila dh abis stok yg althea punya ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang wet tissue premium ni mmg best :))

      Delete