Facial sheet mask murah di Shopee - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 6 September 2018

Facial sheet mask murah di Shopee

Facial sheet mask murah di Shopee || hi there, yes tak tipu ... mrs pip berjaya beli facial sheet mask murah di Shopee. 26 pieces facial sheet mask ni, mrs pip beli pada harga RM25.00 sahaja (tidak termasuk postage yang dikenakan RM4.25) ... jumlah bayaran penuh termasuk postage ; RM29.25 ...

facial sheet mask jenama MALIE ni mrs pip pernah guna sebelum ni ... guna SNAIL dan VITAMIN tu ... kebetulan ternampak facial sheet mask Malie yang murah ni di Shopee time flash deals hari tu sempena MYCYBERSALE , terus beli ... untuk dapatkan mask harga murah murah ni bukan senang tau! 

Facial sheet mask Malie murah di Shopee
Facial sheet mask Malie murah di Shopee 

facial sheet mask Malie ni ada 13 jenis ! kinda adventurous ni nak try satu persatu ... setiap satu jenis ada dua pack ...

  • snail
  • collagen
  • aloe
  • pearl
  • cucumber
  • placenta
  • green tea
  • pomegranate
  • coenzyme10
  • red ginseng
  • vitamin
  • stem cell
  • royal jelly

Shopee Shake
Shopee Shake

dan first time juga mrs pip terjebak beli barang di Shopee ... lagi lagi tengah MYCYBERSALE ni, kalau korang kaki shopping di Shopee, korang jangan lupa tau shake shake kumpul coins ...

mrs pip order pada 29/8/18 dan barang sampai dengan selamat di alamat mrs pip pada 4/9/18 ... laju bah pengeposan seller ni tau! memang terbaik.

p/s: kalau mrs pip buat BEAUTY GIVEAWAY, dan bagi beberapa keping mask ni kat pemenang, ada sesiapa tak yang nak join? 

stay beauty ladies :))

cheers.

18 comments:

  1. Its nice facial Shopee shake mask.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat murah2 harga kat Shopee, memang happy sgt.

      Delete
  2. wow bestnya! Haritu cari dah tak jumpa yang murah. Nak join beauty giveaway tu!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, nnt kak pip buat GA , insya allah ...

      Delete
  3. Yeahh hari hari terakhir untuk bershopping #mycybersale shopeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. Banyaknyaaaa sheet mask ni.. Ehhh, mestilah nak joinnnnnnn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, nnt join sekaki tau, lebih ramai yg join lagi best.

      Delete
  5. Replies
    1. ok... nnt join once GA kak pip dah start ok.

      Delete
  6. sukaaaa !!! adoi klemahan ini hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mmg kelemahan saya juga , asal nampak facial mask murah2, mesti nak rembat.

      Delete