Beli Malie facial sheet mask murah di Shopee

hi there, mrs pip beli jenama Malie facial sheet mask dengan harga murah di Shopee. Kesemua 26 pieces facial sheet mask ni, mrs pip beli pada harga RM25.00 sahaja (tidak termasuk postage yang dikenakan RM4.25), jumlah bayaran penuh termasuk postage ialah RM29.25.

Malie facial sheet mask ni mrs pip pernah guna sebelum ni iaitu facial sheet mask SNAIL dan VITAMIN tu . Not bad. 

Dan kebetulan ternampak facial sheet mask ini tengah dijual pada harga yang murah (affordable) di Shopee sempena MYCYBERSALE , maka tergeraklah hati perasaan sanubari untuk terus beli satu set . 

Dan memandangkan untuk mendapatkan mask pada harga murah murah ni bukan senang tau, jadi jangan fikir lama-lama nanti disambar orang lain pula. Terus klik checkout!

Facial sheet mask Malie murah di Shopee
Facial sheet mask Malie murah di Shopee 

facial sheet mask Malie ni ada 13 jenis ! kinda adventurous ni nak try satu persatu ... setiap satu jenis ada dua pack ...

  • snail
  • collagen
  • aloe
  • pearl
  • cucumber
  • placenta
  • green tea
  • pomegranate
  • coenzyme10
  • red ginseng
  • vitamin
  • stem cell
  • royal jelly

Shopee Shake
Shopee Shake

dan first time juga mrs pip terjebak beli barang di Shopee ... lagi lagi tengah MYCYBERSALE ni, kalau korang kaki shopping di Shopee, korang jangan lupa tau shake shake kumpul coins ...

mrs pip beli malie facial sheet mask ni pada 29/8/18 dan selamat sampai dengan di alamat mrs pip pada 4/9/18 ... laju bah pengeposan seller ni tau! memang terbaik. Kalau buat giveaway hadiah mask pun ok juga kan.

stay beautiful ladies :))

cheers.

24 Comments

  1. Its nice facial Shopee shake mask.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat murah2 harga kat Shopee, memang happy sgt.

      Delete
  2. wow bestnya! Haritu cari dah tak jumpa yang murah. Nak join beauty giveaway tu!!!!

    ReplyDelete
  3. Yeahh hari hari terakhir untuk bershopping #mycybersale shopeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. Banyaknyaaaa sheet mask ni.. Ehhh, mestilah nak joinnnnnnn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, nnt join sekaki tau, lebih ramai yg join lagi best.

      Delete
  5. Replies
    1. ok... nnt join once GA kak pip dah start ok.

      Delete
  6. sukaaaa !!! adoi klemahan ini hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mmg kelemahan saya juga , asal nampak facial mask murah2, mesti nak rembat.

      Delete
  7. Replies
    1. byk sgt jenis mask..
      tak habis lagi google pasal semua Malie Mask ni ...

      Delete
  8. wow best nyer!
    aida x sempat nak shopping pe pe online time sales tu.
    rugi!!!

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post