Sale Lipstick Mania di Hermo - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 23 July 2018

Sale Lipstick Mania di Hermo

hi there, just nak info saja ... kalau korang penggemar lipstick , bolehlah check website HERMO, ada SALE singkat bermula 23 - 25 Julai 2018 ni, BUY 1 FREE 1 konon katanya ... hiks, terus rambang mata mrs pip nak beli kat HERMO ... check terms & conditions promo sale ni yer, mrs pip tak sure kalau promo ni utk semua jenis lipstick or selected saja , mrs pip siap letak banner HERMO kot2 ada yg berkenan nak tambah stok lipstick dalam make up bag korang tu kan ...

Sale Lipstick Mania di Hermo
Sale Lipstick Mania di Hermo 


selain tu, yang nak cari eye palette, boleh chek bahagian make-up section, ada hot deal eye palette untuk few brands, memang berbaloi beli time hot deal ni .... terus rasa nak grab satu ... hiks!

Loreal La Palette Gold di Hermo
Loreal La Palette Gold di Hermo

yang kat atas tu, Loreal La Palette Gold, warna cantik2 nampaknya, boleh buat mata extra shimmery gitew , yangkat bawah ni pula, Maybelline eye shadow palatte Nudes ... ni mcm warna warna natural pula ... harga pun nampak mcm affordable saja kan ... tengah fikir nak grab ke tak ni ...

Maybelline Eye Shadow Palette Nudes di Hermo
Maybelline Eye Shadow Palette Nudes di Hermo

so yang nak make up, try cari kat website HERMO, kot kot korang jumpa yang berkenan di hati dengan harga affordable kan, bolehlah korang shopping seketul dua make up kat HERMO ...

website:


cheers.

5 comments:

  1. alahai ni yang rasa nak beli lagi ni dah la baru lepas beli 2 huwaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom tambah koleksi lagi, kali ni buy1 free 1 :))

      Delete
  2. mrs pip..saja je kan..ai cannot la beauty product ni..alergik..alergik tak beli..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, saja nak promo promo ...
      becoz I is jeles nampak benda2 mcm ni,
      terus nak beli juga...
      eye palette tu yang tak boleh tahan godaan harga.

      Delete
  3. apa ni apa ni, mrs pip..jangan hasut..tetiba termasuk kat website Hermo..haha

    ReplyDelete