Buah tangan raya daripada GF! #20yearsoffriendship - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 3 July 2018

Buah tangan raya daripada GF! #20yearsoffriendship

hi there, alhamdulillah rezeki buat mrs pip bila terima buah tangan raya daripada GF ! ... memang happy sangat terima buah tangan ni ... tiba tiba ja GF kesayangan bagitau dia ada hantar parcel , so maybe ni mesti hantar biskut raya ni ... tapi tekaan silap ... bukan biskut raya, tapi lebih dari tu ... thanks a lot my GF yang sanggup pos barang untuk mrs pip ... siap bagi angpao untuk lil' armies dan juga baby in the tummy ni ...

Buah tangan raya daripada GF! #20yearsoffriendship
Buah tangan raya daripada GF!
#20yearsoffriendship

GF aku ni so far memang tak pernah lagi lupa nak bagi buah tangan bila tiap kali aku pregnant ... time lil' Iman dulu, siap bagi aku diaper baby beg, kain pasang batik Terengganu (which until today aku tak jahit lagi kain pasang tu dan masih selamat dalam simpanan, hehe) , tuala baby ... dan time lil' Amin pula, siap bagi aku beberapa helai baju baby, dan perfume ... dan selalu bagi souvenir bila dia pergi travel ... alahai GF aku ni ... dan kali ni , rezeki pula dapat sarung, tuala baby, angpao dan macam tau tau saja my facial mask dah susut dalam stok ... hah! ambik kau , terus 6 pcs facial mask dia bagi sekali harung ... 

domu domu saranghae GF! gomawo ... sayang awak hingga akhir nyawa ... kau selalu ingat kat aku walaupun kita dah lama tak jumpa ... dan tak berkira dekat aku ... aku doakan my GF ni selalu selalu murah rezeki ...  #20yearsoffriendshipandmore #friendstilljannah #BFF #ILoveYouSoMuch ...

lepas ni bila mrs pip bersalin, bertambahlah anak buah angkat GF aku ni ... lepas ni nak suruh anak anak aku panggil GF aku ni "bonda", rasa sedap sikit berbanding nak dorang panggil "auntie" ... 


let's pray for this friendship lasts forever ... hold my hand, and let's walk to jannah together , amin. you are always my forever GF ...

cheers

10 comments:

  1. Wahh bestnya hee. :) Kwn mrspip syg sgt la tu dekat sis hee

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/07/movie-review-eiffel-im-in-love-2-2018.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope Ika pun ada BFF till jannah ... mmg best!

      Delete
  2. bestnya ada GF yg masih ingt kat member macam ni..siap bgi hadiah lagi..me lepas kawen, dah tak berapa kontek dengan BFF..kontek2 gitu je...tapi tak ada la sampai bgi hadiah camni,hah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs pip dan BFF ni mmg since zaman universiti, berpisah tiada ...

      Delete
  3. cute betul tuala tu..beruntung mrs pip ada sahabat yang tak lupakan mrs pip

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya ada kawan macamni, selalu ingat dekat kita walaupun dah berjauhan. Susah dah nak cari macamni sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi saling tidak melupakan antara satu sama lain,
      insya allah persahabatan tu akan terus terjalin erat.

      Delete
  5. Alhamdulillah.. semoga makin murah rezeki GF Mrs Pip dan Mrs Pip juga.. Aamiin..

    ReplyDelete