Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 19 April 2018

Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip

hi there, hari ni mrs pip nak announce pemenang bagi BIRTHDAY GIVEAWAY BY MRS PIP ... giveaway telahpun tamat pada 9 April 2018, dan sebanyak 58 penyertaan yang mengambil bahagian ... thank you semua yang sudi memeriahkan giveaway mrs pip dan bagi support kat mrs pip ... tanpa you ols semua, tak happening la blog mrs pip ni ... 

Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip
Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip

kalau ikut rasa, nak saja bagi setiap satu hadiah dr mrs pip, tp I is tak mampu you ols, so dari ramai ramai penyertaan tu,mrs pip mulanya nak bagi hadiah kepada seorang pemenang bertuah, tapi memandangkan giveaway ni mendapat sambutan hangat, so mrs pip tambah sorang lagi pemenang ... so ada dua pemenang ...

dan jeng jeng jeng, siapakah yang menang UTAMA yang sangat bertuah tu? dan siapakah pemenang pilihan kedua mrs pip? keputusan adalah muktamat, dan mrs pip menggunakan bantuan random.org untuk mencabut nombor pemenang yer ...

boleh check no. penyertaan DI SINI

nombor yang bertuah menjadi pemenang UTAMA ialah penyertaan >>>> #43

Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip
Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip

dan penyertaan bertuah yang menang tempat KE-DUA ialah >>> #21

Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip
Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip


PERHATIAN:

kepada Pemenang Utama dan Pemenang Ke-Dua, sila bagi details korang kat email mrs pip:-
sukasukasurirumah@gmail.com

Nama Penuh :
Alamat Pos :
No. Handphone :

sila email details korang dalam minggu ni ya, 
pengeposan hadiah insya allah akan dibuat minggu depan

dan mrs pip pilih secara rawak 10 penyertaan yang akan dimasukkan ke dalam bloglist mrs pip .... yang masuk bloglist ni akan duduk buat satu masa yang lama sehingga mrs pip rasa ada keperluan untuk buat bloglist baru ... 

Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip
Pemenang Birthday Giveaway By Mrs Pip

you are bloglisted!


thanks semua yang join giveaway mrs pip ... dan stay tune untuk giveaway yang akan datang ...

cheers ....

16 comments:

  1. Alhamdulillah tersenarai dalam bloglist kak Pip. Tenkiu kak pip

    ReplyDelete
  2. tahniah ita dan shuhaidasaad

    ReplyDelete
  3. Salam owner blog Mrs Pip. Mohon update blog list Mrs Pip dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah update blog list blog saya dengan blog Mrs Pip yang suka bagi give away. :D

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  5. CongrateC to all winner & bloglisted... 😁

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ada rezeki kali ni.. tq mrspip!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah terima kasih mrs pip. semoga dimurahkan rezeki. :D

    ReplyDelete