Menang giveaway dari blogger LZ, Lady in the red planner - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 3 March 2018

Menang giveaway dari blogger LZ, Lady in the red planner

hi there, rezeki bulan febuari bila mrs pip dpt email dari blogger LZ lady in the red planner bgtau mrs pip ialah salah sorg pemenang giveaway yg LZ anjurkan hari tu. happy sgt mrs pip, apa taknya setiap pemenang akan mendapat sebotol De'Xandra air freshener... 

mrs pip tau jenama De'Xandra jual perfume badan saja, rupa rupanya brand ni pun ada keluarkan air freshener juga ... 


yang mrs pip dpt ni ialah haruman rose forest, mmg sesuai dgn jiwa mrs pip yg sukakan haruman yg sweet ... dah seminggu dapat, tp serius rasa sayang nak guna letak di kereta 😂😂😂 ... mrs pip letak dlm closet , so tiap kali buka closet, wah harum semerbak gitu ...

thanks sangat LZ cos pilih mrs pip sbg salah sorg pemenang ... semoga LZ sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa sukses berblogging ... korangkorang yg nak kenal blogger LZ lady in the red planner, nak tahu mcm mana nak cantikkan buku planner korang , bolehlah terjah blog cik LZ, KLIK DI SINI ...

have a great weekend everyone ...

cheers.

9 comments: