Menang mini set Suaviss body wash dari Althea - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 13 February 2018

Menang mini set Suaviss body wash dari Althea

hi there, so korang kalau mandi, suka pakai mandian haruman apa? kalau mrs pip, serius suka bau-bauan strawberry .... tapi, sesekali beralih arah cuba wangian mandian yang lain, apa salahnya kan ... yeah, happy bila Althea hantar hadiah seketul untuk mrs pip .... korang dapat tak hadiah seketul dua dari Althea? so, yang menang giveaway dari Althea tu, hope korang pun enjoy hadiah yang korang dapat hokey ....

sekitar bulan December hari tu, Althea telah mengadakan giveaway , banyak la giveaway sempena krismas Althea ni buat ... ada yang melalui FB, IG dan Blog kan ... yang mrs pip join ni, giveaway 12 days of beauty di blog Althea ... dan tak sangka mrs pip terpilih sebagai salah seorang pemenang untuk Giveaway 1 of 12 Days of Beauty ... see, 12 hari Althea sediakan hadiah menarik hari tu untuk readers join giveaway dorang, hadiah mmg semua best best ....

Suaviss Colmado Body Wash Miniature 5 Species Set 5x30ml
Suaviss Colmado Body Wash Miniature 5 Species Set 5x30ml from Althea

hadiah yang mrs pip dapat ni ialah Suaviss Colmado Body Wash Miniature 5 Species Set 5x30ml ... ada 5 haruman yang boleh dicuba, iaitu lime, coconut, cranberry, grapefruit dan mango ... wah! semua haruman menarik ... yang mrs pip nak sangat cuba of course la coconut ... haha, tak pernah lagi nak mandi guna wangian kelapa ... lain dari yang lain rasanya ...

Suaviss Colmado Body Wash Miniature 5 Species Set 5x30ml
Suaviss Colmado Body Wash Miniature 5 Species Set 5x30ml from Althea

so, what's your flavor today? ... apapun, thanks Althea, really love this giveaway gift.

have a nice smelling day everyone.

cheers.

5 comments:

  1. Wah bestnya bukan barangan make up jew barang mandian pun ada

    ReplyDelete
  2. woww tahniah yee. dtg sini klik tabung nuff (lazada levis) ye #salamperkenalan
    http://nineteencapri.blogspot.my/2018/02/nuffnangmy-cpuv-februari-2018.html

    ReplyDelete
  3. waaa..seronoknya dapat Suaviss Colmado Body Wash..rezeki ni..tahniah yea

    ReplyDelete
  4. wahhhh seronok lah menang
    tahniah

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt koleksi mandian dri Althea..tahniah..best tu..sesuai nk bawa travel pun boleh,kan mrs pip...tgk gambar cam comel je botol dia...

    ReplyDelete