Terima hadiah dari blogger Fieza Sani - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 25 January 2018

Terima hadiah dari blogger Fieza Sani

hi there, yeah happy mrs pip bila terima parcel dari blogger fieza sani ... mrs pip dapat sebuah planner 2018 yg sangat cantik ... siap dpt seketul silkygirl lipstick, bertambah koleksi gincu mrs pip ... yeah ...

gift ni mrs pip terima sbg top commentator blog fieza sani last month, eh tak sangka pula dpt gift ... hari tu mrs pip no mood nak tulis blog, so rajin nak bw ... ada few blog mrs pip BOMB, hehe termasuk blog cik fieza ni ...


parcel sampai di pej pos pada 17/1, tapi 23/1 baru mrs pip pigi collect ... planner ni cantik sgt, nak guna pun sayang ... tp kalau tak guna, nnt rugi pula , so mmg akan digunakan sebaik baiknya, byk benda nak lock dlm planner , hehe ...

gincu tu mrs pip tak guna lagi, nanti nak pi dating dgn mr.Husband baru kita try test yer, hehe ...

korang yg free2 tu, sudi2 bw blog cik fieza tau, kat www.fiezasani.xyz ...

mrs pip doakan fieza slalu murah rezeki n teruskan berblogging ... thanks sgt2 bg hadiah awesome ni, mmg senyum happy mrs pip ...

cheers.

6 comments:

  1. tahniah .. rabia top pengomen blog kak fieza sani ni kali ke-3

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah sis !! moga terus sukses ya

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mrs Pip, awak memang rajin.. =) keep it up girl..

    ReplyDelete
  4. alahai comelnya =D tahniah sis =D

    ReplyDelete