Rambang mata shopping BEAUTY PRODUCTS di ZALORA - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 29 December 2017

Rambang mata shopping BEAUTY PRODUCTS di ZALORA

hi there, recently mrs pip terjebak mencari beauty products lagi. ekceli nak cari lipsticks, nak tambah koleksi sedia ada. mrs pip ni not so make-up lady, cuma guna make-up yang very the basic saja. bila cari punya cari, mrs pip terpautlah pada koleksi lipstick di laman web zalora.com.my ni .... haish, siapa yang beauty addicts tu, mesti tau ZALORA ni banyak menjual koleksi beauty products yang awesome, harga pun affordable. lagi best, setiap pembelian RM75 dan ke atas, penghantaran adalah percuma. yeay.

BEAUTY PRODUCTS di ZALORA
BEAUTY PRODUCTS di ZALORA

nak shopping beauty products kat ZALORA ni pun mudah. korang boleh shop by category, dan lepas tu bolehlah click nak cari shop by brand ke, shop by color ke, shop by price ke, ikut kesesuaian korang.   mcm mrs pip yang mencari lipstick, mrs pip click make-up category. 

rambang mata nak pilih yang mana satu ni, tapi end up mrs pip terpikat dengan NYX PROFESSIONAL MAKEUP Velvet Matte Lipstick - Set 1 ni, didatangkan dalam 3 pilihan warna yang menarik iaitu volcano, blood love dan charmed.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Velvet Matte Lipstick - Set 1
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Velvet Matte Lipstick - Set 1

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Velvet Matte Lipstick - Set 1
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Velvet Matte Lipstick - Set 1
selain lipstick, mrs pip nak cari moisturizer juga. so, mrs pip cari kat bahagian skincare pula. since mrs pip ada baca good review mengenai produk Laneige ni kan, so rasa nak cuba pula. kebetulan kat ZALORA ni ada jual trial set. so nak grab satu LANEIGE Essential Trial Set Light. yang ni khas untuk kulit berminyak dan kombinasi mcm kulit mrs pip.

LANEIGE Essential Trial Set Light
LANEIGE Essential Trial Set Light

untuk set ni didatangkan Multi Cleanser EX 30ml,  Essential Power Skin Refiner Light 50ml, Essential Balancing Emulsion Light 50ml, Water Bank Essence EX 30ml, Water Bank Gel Cream 20ml, Water Sleeping Mask 15ml dan Transparent Pouch. dan korang tak perlu pening pening nak guna yang mana dulu ni, kerana ZALORA dah siap siap bagi cara 'step to use', tengok carta kat bawah ni ....
LANEIGE Essential Trial Set Light
LANEIGE Essential Trial Set Light

kalau tiada 'step to use' ni, mrs pip pun pening mana satu dulu nak guna ni selepas cuci muka kan ... hohoho, memang awesome sangat trial set ni, kalau sesuai serasi dengan kulit mrs pip nanti, boleh lah beli yang bigger size nanti. 

mrs pip nak cerita beauty products kat ZALORA ni, panjang berjela jela lah nanti entry mrs pip ni, tapi apa kata mrs pip syorkan korang sendiri terjah laman web ZALORA ni sendiri.  nak terjah beauty products kat ZALORA mcm mrs pip ni, jangan lupa click >>> ZALORA BEAUTY PRODUCTS <<< pasti korang pun akan rambang mata mcm mrs pip nak memilih beauty products, banyak sangat pilihan yang menarik disediakan, teehee T_T

have a nice day everyone.

cheers.

15 comments:

  1. Wahhh memang rambang mata di buatnya. Pencinta beauty product wajib terjah Zalora.

    ReplyDelete
  2. arrgghh cantiknya warna lipstik matte tu !

    ReplyDelete
  3. Cantiknya warna lipstick tu... Cikla pun dah lama tak shopping makeup. Nanti bolehlah terjah... Hehe

    ReplyDelete
  4. Blh la ni cuci2 mata skjp hihi

    ReplyDelete
  5. Menarik tapi kita selalu tengok local products je if kat zalora.. hehe

    ReplyDelete
  6. Kak piipppp.. Bikin mlrawan hati membeli. Hihi. Tinguk, menip komen pun eksaitedddd. TQ info. Nanti ai pi sekodeng

    ReplyDelete
  7. Kalau dah buka shopping online. Memang gatal lah tangan nak beli itu ini.

    ReplyDelete
  8. memang rambang mata...mau jak ambil semua..hihi..

    ReplyDelete
  9. Ni tempat yang bahaya ni, dari jamu mata boleh bertukar kepada jamah online banking sudahnya. aduhhhh

    ReplyDelete
  10. suka suka suka kaler yg nyx mrs pip pilih...berapa tu?saya dh ada nyx soft matte lip cream..my favourite lipstick skrg..hehe...

    ReplyDelete
  11. Wah kak pip shopping make up la 😍😍

    ReplyDelete
  12. Seronok kann Mrs Pip shopping di Zalora macam-macam ada.. Bila make up dan skincare products ada di Zalora nampaknya kuranglah LZ keluar ke shopping mall.. Semua di hujung jari, klik klik tak lama barang sampai.. I like coz hassle free 😉.

    ReplyDelete
  13. Berkenan pulak dengan NYX Lipstick! Siqah minat dengan lipstick, suka betul tengok2 lipstick sebab tu je yang beriya pakai pun. Macam2 ada kat Zalora. Tambah lagi barangan wanita kan.

    ReplyDelete