Google Adsense akhirnya memberi jawapan selepas lama mendiamkan diri! - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 18 December 2017

Google Adsense akhirnya memberi jawapan selepas lama mendiamkan diri!

hi there, selepas menanti berbulan-bulan, akhirnya mrs pip menerima jawapan daripada GOOGLE ADSENSE ... fuh lega, penantian berakhir. TAPI, jawapan yang dinanti-nantikan, bukanlah seperti yang diharap-harapkan ... ini adalah percubaan yang kedua mrs pip apply di Google Adsense. nampaknya, mrs pip belum mempunyai jodoh bersama google adsense ni. huhu, sukarnya nak masuk meminang adsense ni kan ... 


nak submit application kali ketiga tak? mrs pip buat masa ini belum bersedia lagi nak submit semula application kat adsense ni. biarlah dulu. nak perbaiki lagi blog mrs pip ni ... rasa-rasanya, sebab yang adsense tolak ni ialah kerana mrs pip buat ubah suai blog semasa daftar adsense hari tu. dua kali tukar template. maybe adsense rasa blog mrs pip ni still under construction kot ... 

it is ok, at least adsense dah bagi jawapan, so kena improve lagi sebelum nak apply semula. most probably akan apply semula, cuma tak tahu bila ... maybe 6 bulan akan datang, insya allah. apapun, doakan yang baik baik untuk blog mrs pip ya.

and thanks korang semua yang sudi singgah baca n komen blog kerdil mrs pip ni. dan kalau korang ada tips pasal adsense ni, share kat kotak komen di bawah ya. really need to improve this blog to get the adsense.

have a nice day everyone.

cheers.

9 comments:

  1. Mungkin belum lagi masanya.. saya pun belum apply adsense..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah nanti apply lagi pasti dapat..

    ReplyDelete
  4. Teringin jugak. Tapi masih newbie lagi. Tengah usaha jugak nak dapatkan. Harap ada rezeki. Good luck jugak :)

    ReplyDelete
  5. Mrs Pip kena banyakkan entry lebih dari 300 patah perkataan, kalau tak silap..dan masa tengah apply adsense, jangan joint sebarang Giveaway/segmen..

    ReplyDelete
  6. ray dah malas nak apply hahahah

    ReplyDelete