Berjaya cash-out earning di HYPR.MY - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 27 November 2017

Berjaya cash-out earning di HYPR.MY

hi there, yeah, mrs pip berjaya cash-out earning di hypr.my. pernah tak korang dengar HYPR.MY? mrs pip tau hypr ni thru kawan2 blogger, bila ada yang promote laman web ni, mrs pip mulanya mcm malas nak ambil pusing, tapi hari tu ada yang bagitau hypr ni senang nak dapat click, so mrs pip check juga lah apakah benda hypr ni. baru faham, hypr ni platform untuk sesiapa yang suka share link iklan, lepas tu kalau ada yg click link yang korang sharekan tu, akan dapat RM0.20 per click. boleh share link iklan hypr ni di facebook, twitter, google+, dan blog ... rasanya ada platform lain lagi kot boleh share, cuma mrs pip hanya share kat 4 platform tu saja ... jadi, ada sesiapa yang dah berjaya cash-out earning di hypr.my?

dan nak cashout duit, minimum amount boleh cash out ialah RM50.00, dan maximum amount sekali cash out ialah RM500.00, lepas tu once korang dah request for cash out, kena tunggu SEBULAN untuk duit korang dimasukkan ke dalam akaun bank korang. part ni, kenalah sabar ya kawan kawan. 

If a user wishes to share an Ad on a website or application that is not mentioned in the foregoing list, the user must first seek HYPR’s consent and approval before doing so to http://hypr.my.
jana pendapatan bersama hypr.my

satu lagi yang korang perlu tahu, HYPR akan hold atau takkan bayar langsung duit korang kalau akaun HYPR korang tidak aktif selama tiga bulan berturut-turut. jadi, sila take note. dan polisi HYPR tidak membenarkan link iklan dikongsi di beberapa platform seperti yang dinyatakan di bawah:-

  • Tagged.com
  • Gigacircle.com
  • Globallshare.com
  • Badoo.com
  • Meetup.com
  • Bebo.com
  • Pinterest.com
  • Tumblr.com
  • Instagram.com
  • YouTube.com
  • Whatsapp.com
  • Line.me
  • Wechat.com
  • Snapchat.com
  • Keek.com
  • Gleam.io
  • Skype.com
  • Ask.fm

If a user wishes to share an Ad on a website or application that is not mentioned in the foregoing list, the user must first seek HYPR’s consent and approval before doing so to http://hypr.my.

mrs pip dah join hypr ni hampir tiga bulan dah. mula mula tu memang join je lah, tapi ignore banyak iklan, macam malas nak share link iklan ... satu hari tu mrs pip terasa rajin pula nak share link iklan di blog. just letak gambar iklan kat sidebar dan letak link iklan sekali. seminggu lepas tu, bila mrs pip check akaun hypr, ada penambahan income. sejak kejadian tu, mrs pip dah start suka dengan HYPR ni. 

bila mrs pip perhatikan, link iklan HYPR ni lebih senang untuk orang klik. kalau ada iklan baru kan, dan mrs pip share kat 4 platform yang mrs pip nyatakan kat atas tu, earning masyuk! .... happylah, dapat buat passive income. dgn hypr ni, mrs pip tak expect dapat banyak manapun, kalau setiap bulan boleh cover bil internet mrs pip, itupun sudah memadai. 

kalau nak earning masyuk, memang kena selalu check ada iklan baru ke tak utk korang share. mcm mrs pip ni, setiap hari online, so once a day memang akan check iklan kat hypr.  mrs pip request cashout earning bulan lepas 13/10, kemarin 13/11 baru masuk dalam bank. dan duit yang mrs pip dapat ni, nak bayar bil internet nanti. yeah!

nak join hypr.my? check laman web di www.hypr.my

dan jemput semua join OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP, giveaway ni akan tamat pada 6/12/17, dan hadiah misteri yang menarik menanti pemenang bertuah.

klik banner utk join. TQ
cheers.

7 comments:

  1. LZ baru berjinak-jinak dengan HYPR..
    Lepas ni LZ nak berguru dengan Mrs. Pip okay..
    Sila beri tunjuk ajar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari kita sama sama belajar :)) ...
      mrs pip pun cuma tahu share mcm begitu saja,
      tak tau mcm mana cara nak share utk dptkan klik yg banyak.

      Delete
  2. macam mnearik jer hypr.my ni...best2!

    ReplyDelete
  3. samaaaaaaaa. dah cash out jugakkkkk

    ReplyDelete
  4. selalu dngar blogger update pasal benda ni.. nnti busyra nk try la. tq mrs pip

    ReplyDelete
  5. wahhh dah berjaya cash out ya. ok la klau mcm tu.hari tu mcm xyakin je dgn hypr ni sbb takut tipu. so bleh aktif share link smula la.
    tahniah mrs pip!

    ReplyDelete